kesinlikle katılıyorum, bu saatten sonra ilan açsa bile alım büyük olmayacaktır bunun aksine başvuran sayısı bi hayli fazla olacaktır, maalesef tipsiz pilotlar olarak işimiz zor görünüyor yakın gelecekde. Umarım güzel gelişmeler olur.TK 2026 başında açarsa işin rengi değişir, ancak TK açmazsa büyük bir hareketlilik olacağını düşünmüyorum. Pollyannacılık oynamaya gerek yok, realist konuşmak gerekirse, 100 kişi dışardan alım olursa öpüp başımıza koyalım. Benim öngörüm bu şekilde
kesinlikle katılıyorum, bu saatten sonra ilan açsa bile alım büyük olmayacaktır bunun aksine başvuran sayısı bi hayli fazla olacaktır, maalesef tipsiz pilotlar olarak işimiz zor görünüyor yakın gelecekde. Umarım güzel gelişmeler olur.
Thy ilan açmayacak deniliyordu 2026 yılında .yıl sonu ocak başı kesin açılır mı ilan @indigo11Sene sonu veya 2026 başı ilan açma planı yapıyor THY. Rekabet çok, iyi hazırlanmak çok önemli
Birde tip eğitimi alsam ajet ilanı ne zaman kapatır bilgisi olan var mıThy ilan açmayacak deniliyordu 2026 yılında .yıl sonu ocak başı kesin açılır mı ilan @indigo11
Ben açılır diye düşünüyorum en geç 2026 ilk çeyreğinde.Thy ilan açmayacak deniliyordu 2026 yılında .yıl sonu ocak başı kesin açılır mı ilan @indigo11
Tip yetkisi almanızı tavsiye etmiyorum ama siz bilirsinizBirde tip eğitimi alsam ajet ilanı ne zaman kapatır bilgisi olan var mı
Hocam Merhabalar bu sene bitmeden açılır mı sizin öyle bir yazınızı okudum güncel bir haber var mıdır ?Tip yetkisi almanızı tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz
Yeni bir şeyler gelmedi daha kulağıma. sene sonu veya öbür sene başı için planlamak istediklerini ifade etmişlerdi daha önce. ellerinde bir açık oluştu. dar gövdeden geniş gövdeye geçen FO'lar var, kaptanlığı gelenler var, AJET'e geçmesi için teşvik edilenler var, meziyetli hostesler grubu yüzünden çıkartılan pilotların sayısı artıyor. Kendi TAFA mezunları da olsa illaki gerekli yeni alım ama çok büyük bir alım olmaz sadece daha az kişi içeren filo için alım yapılır diye düşünüyorum. Şimdiden hazırlığınızı yapın, çünkü maalesef yığılma olduğu için mezun sayısında rekabet artıyor...Hocam Merhabalar bu sene bitmeden açılır mı sizin öyle bir yazınızı okudum güncel bir haber var mıdır ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.