Pozisyon veya İlan Adı
TİPSİZ PİLOT
TK 2026 başında açarsa işin rengi değişir, ancak TK açmazsa büyük bir hareketlilik olacağını düşünmüyorum. Pollyannacılık oynamaya gerek yok, realist konuşmak gerekirse, 100 kişi dışardan alım olursa öpüp başımıza koyalım. Benim öngörüm bu şekilde

TK 2026 başında açarsa işin rengi değişir, ancak TK açmazsa büyük bir hareketlilik olacağını düşünmüyorum. Pollyannacılık oynamaya gerek yok, realist konuşmak gerekirse, 100 kişi dışardan alım olursa öpüp başımıza koyalım. Benim öngörüm bu şekilde
kesinlikle katılıyorum, bu saatten sonra ilan açsa bile alım büyük olmayacaktır bunun aksine başvuran sayısı bi hayli fazla olacaktır, maalesef tipsiz pilotlar olarak işimiz zor görünüyor yakın gelecekde. Umarım güzel gelişmeler olur.

Sene sonu veya 2026 başı ilan açma planı yapıyor THY. Rekabet çok, iyi hazırlanmak çok önemli

kesinlikle katılıyorum, bu saatten sonra ilan açsa bile alım büyük olmayacaktır bunun aksine başvuran sayısı bi hayli fazla olacaktır, maalesef tipsiz pilotlar olarak işimiz zor görünüyor yakın gelecekde. Umarım güzel gelişmeler olur.

• Like
Tepkiler: MrEnginar
Hocam Merhabalar bu sene bitmeden açılır mı sizin öyle bir yazınızı okudum güncel bir haber var mıdır ?
Yeni bir şeyler gelmedi daha kulağıma. sene sonu veya öbür sene başı için planlamak istediklerini ifade etmişlerdi daha önce. ellerinde bir açık oluştu. dar gövdeden geniş gövdeye geçen FO'lar var, kaptanlığı gelenler var, AJET'e geçmesi için teşvik edilenler var, meziyetli hostesler grubu yüzünden çıkartılan pilotların sayısı artıyor. Kendi TAFA mezunları da olsa illaki gerekli yeni alım ama çok büyük bir alım olmaz sadece daha az kişi içeren filo için alım yapılır diye düşünüyorum. Şimdiden hazırlığınızı yapın, çünkü maalesef yığılma olduğu için mezun sayısında rekabet artıyor...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.