" Problemin asıl kaynağı cadet pilot grubudur. " ve " Ben dışarıda beklerken, benim vergimle başkaları okuyor ve iş garantili pilot oluyor. Bu kabul edilemez bir durumdur. " cümlelerinle birlikte şikayetçi olduğun tek grubun Cadet grubu olduğunu açıkça dile getirmişsin. Dünyada en iyi 6. olan firmanın personeli senin gördüğün büyük resmi görmüşlerdir heralde ki buna göre bir yol haritası çizmişler.
Benim neyi anlayıp neyi anlamadığıma karar verme yetkinin olduğunu düşünmüyorum. Havacılık büyük bir kültürdür. Cadet - Tipli - Tipsiz herkes bir amaç bir hayal uğruna zamanını, emeklerini ve paralarını harcıyor burda şu grup benim vergilerimle böyle yapıyor demen havacılık kültürüne ters. İşsizliğin, hayal kırıklığının vs ne olduğunu gayet iyi biliyorum yaşadım tecrübe ettim bu konuda seninle bir derdim yok kesinlikle haklısın dış kaynak alımı kesinlikle açılmalı. Bu konuda da en çok üzüldüğüm ve haksızlığa uğrayan grup açıkçası ESTÜ mezunu arkadaşlar.
Allah herkesin hayallerine ulaşmasına nasip etsin umarım tipli veya tipsiz en kısa sürede açılır sonuçta bu insanlarda havacılığa ve pilotluğa gönül vermiş insanlar. Hepimiz kendince bir yoldayız umarım gün sonunda herkesin mutlu ve mağdur olmadığı bir çözüm yolu bulunur.