Emirates’i örnek göstererek sen saçmalamışsın. Daha ne yazdığımı anlamadan atlamışsın. İlk önce okuduğunu anla ondan sonra cevap ver. Nickine thy yazmışsın ama daha önce thy ya da herhangi bir iştirakinde iş görüşmesinde bile bulunduğunu zannetmiyorum. Bulunsaydın emirates örneğini vermek gibi bir saçmalık yapmazdın. Neyse umarım sınavı geçersin de kendin bizzat tecrübe edersin. Ayrıca seni not ettim bizzat takip edecem buradan durumunu.Saçma bir yorum. Emirates e başvurdum. Aslında İstanbul'daki etkinliklerindeki tek lise mezunu da bendim. Gelen görün ki ülkemiz üniversiteli vasıfıszlarla dolu. Ben şahsen üni terkim. O etkinlikte İTü, Boğaziçi mezunu arkadaşlar vardı dediğiniz gibi ancak son mülakata çağırılan 3-5 kişiden biriydim. Parmağımdaki dövme henüz tam silinmediği için mülakata almadılar ve 3 ay sonra tekrar başvur dediler. Buradaki koşul tahsil değil, yapılacak iş hizmet sektörü nihayetinde. Dil seviyeniz yeterli dahi olsa geçmiş tecrübeleriniz üniversitelerin önünde. Oradaki görüşmelerinizi vs zaten söylemeye gerek yok. Ancak bilip bilmeden insanların içini karartmayın. Böyle bir şey olsa lise mezunu açmazlar o ilanı.
Ayrıca tekrar söylüyorum Lise mezunu arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen.