THY Thy Kabin Online Ingilizce Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi
H

haluk

HavaPersonel.Com
thy online ingilizce sınav sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan yazabilir mi

K

kaanz

HavaPersonel.Com
tahminimce 1 hafta sonra mailler gelmeye başlar ajette öyle olmuştu
mail geldikten ne kadar süre sonraya çağrılmıştınız mülakat için, çok uzak mı yakın tarihe miydi ajette?

K

KubraYasak

HavaPersonel.Com
baraj kaç acaba onu merak ettim ben de.

Aviationlove

Aviationlove

HavaPersonel.Com
Take offta 19 doğruydu bunda kaç olur net bir bilgi yok galiba

S

sion

HavaPersonel.Com
bana 10 gün sonra gelmişti mülakat için de 4 ay sonra çağırdılar
Merhaba, kaçıncı gün başvurmuştunuz? ben kilo verme sürecindeyim bu yüzden son gün başvurdum geç dönmeleri asıl isteğim kiloyu ideal kiloya üşürmek için 2-3 aya mı dönerler gibi?

A

adayhostes

HavaPersonel.Com
Merhaba, kaçıncı gün başvurmuştunuz? ben kilo verme sürecindeyim bu yüzden son gün başvurdum geç dönmeleri asıl isteğim kiloyu ideal kiloya üşürmek için 2-3 aya mı dönerler gibi?
Geçen seneki mayıs başvurularında bana ağustosta sınav tanımlandı 1 hafta sonra olumlu sonucu geldi fakat mülakata ekim ayında çağırıldım. Yine böyle olabilir

S

sion

HavaPersonel.Com
Geçen seneki mayıs başvurularında bana ağustosta sınav tanımlandı 1 hafta sonra olumlu sonucu geldi fakat mülakata ekim ayında çağırıldım. Yine böyle olabilir
1-2 haftaya çağırmazlar o zaman? kilo vermek için de hazırlık içinde yeterli vaktimiz olur

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
1-2 haftaya çağırmazlar o zaman? kilo vermek için de hazırlık içinde yeterli vaktimiz olur
hemen çağırmıyorlar, dediğim gibi bana online sınav sonucu 10 gün sonra geldi ama mülakata 4 ay sonra davet edildim ağustosta girip kasımda çağırılmıştım tabi bu o zamanki alım için geçerliydi şu an ne olur bilmiyorum

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Bence Temmuz ayı içerisinde mülakatlar bitecek Ağustos ayında ise 1.5 aylık eğitim başlayacak

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Bence Temmuz ayı içerisinde mülakatlar bitecek Ağustos ayında ise 1.5 aylık eğitim başlayacak
umarım öyle olur beklemek çok zor bir de kadın erkek alım olduğu için dediğiniz gibi olabilir

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
2022 yılında açılan kadın erkek ilanı 9 Eylül'de açılıp 20 Eylül'de kapanmıştı ve Ocak veya Şubat ayı gibi uçuşlar başlamıştı, bu hesaba göre eğer süreç aynı böyle işlerse en geç Eylül veya Ekim ayında uçuşların başlaması lazım

N

nusretozcete

HavaPersonel.Com
Herhangi bir gelişim var mı acaba, bana daha gelmedi, kaldım mı? Yoksa daha hiçkimseye mi gelmedi

Konuyu okuyanlar;