H
haluk
HavaPersonel.Com
thy online ingilizce sınav sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan yazabilir mi
tahminimce 1 hafta sonra mailler gelmeye başlar ajette öyle olmuştuthy online ingilizce sınav sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan yazabilir mi
mail geldikten ne kadar süre sonraya çağrılmıştınız mülakat için, çok uzak mı yakın tarihe miydi ajette?tahminimce 1 hafta sonra mailler gelmeye başlar ajette öyle olmuştu
23 doğru baraj olabilir.baraj kaç acaba onu merak ettim ben de.
Siz hangi departmanda başvurdunuz Ajet içintahminimce 1 hafta sonra mailler gelmeye başlar ajette öyle olmuştu
bana 10 gün sonra gelmişti mülakat için de 4 ay sonra çağırdılarthy online ingilizce sınav sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan yazabilir mi
Take off’ta kaç soru vardı?kabin memurluğunda 32 idi.Take offta 19 doğruydu bunda kaç olur net bir bilgi yok galiba
Merhaba, kaçıncı gün başvurmuştunuz? ben kilo verme sürecindeyim bu yüzden son gün başvurdum geç dönmeleri asıl isteğim kiloyu ideal kiloya üşürmek için 2-3 aya mı dönerler gibi?bana 10 gün sonra gelmişti mülakat için de 4 ay sonra çağırdılar
Geçen seneki mayıs başvurularında bana ağustosta sınav tanımlandı 1 hafta sonra olumlu sonucu geldi fakat mülakata ekim ayında çağırıldım. Yine böyle olabilirMerhaba, kaçıncı gün başvurmuştunuz? ben kilo verme sürecindeyim bu yüzden son gün başvurdum geç dönmeleri asıl isteğim kiloyu ideal kiloya üşürmek için 2-3 aya mı dönerler gibi?
Aynıydı onda daTake off’ta kaç soru vardı?kabin memurluğunda 32 idi.
1-2 haftaya çağırmazlar o zaman? kilo vermek için de hazırlık içinde yeterli vaktimiz olurGeçen seneki mayıs başvurularında bana ağustosta sınav tanımlandı 1 hafta sonra olumlu sonucu geldi fakat mülakata ekim ayında çağırıldım. Yine böyle olabilir
hemen çağırmıyorlar, dediğim gibi bana online sınav sonucu 10 gün sonra geldi ama mülakata 4 ay sonra davet edildim ağustosta girip kasımda çağırılmıştım tabi bu o zamanki alım için geçerliydi şu an ne olur bilmiyorum1-2 haftaya çağırmazlar o zaman? kilo vermek için de hazırlık içinde yeterli vaktimiz olur
umarım öyle olur beklemek çok zor bir de kadın erkek alım olduğu için dediğiniz gibi olabilirBence Temmuz ayı içerisinde mülakatlar bitecek Ağustos ayında ise 1.5 aylık eğitim başlayacak
kadın erkek karışık olması süreci uzatmaz mı mantıken?umarım öyle olur beklemek çok zor bir de kadın erkek alım olduğu için dediğiniz gibi olabilir
daha hızlı davranırlar diye düşünüyorum çok kişi olduğu içinkadın erkek karışık olması süreci uzatmaz mı mantıken?