Sonuçlar gelir umarım yarın veya Cumartesi ama bayramdan dolayı acaba Pazartesi günü mü gelecek diye düşünüyorum bir yandan

Bencede esnetilmiş olabilir çünkü yazı dilinde başarılı olup konusamayan var konuşabilipte dil bilgisi çok iyi olmayanlar var. Bunları da ayırt etmenin en iyi yolu zaten yaptıkları ingilizce yüzyüze mülakatlar. Tahminimce %50den fazla yapanlar çağrılabilir diye düşünüyorum.

Alım şartları için yaş ve eğitim durumu esnetildi acaba sınavdaki baraj da düşürülmüş olabilir mi yoksa standart mı?
Hocam esnetildiğini nereden biliyorsunuz. THY kabin memurluğu için alım daima lise mezunu oluyordu zaten bildiğim kadarıyla. Hatta çalışanlardan duyduğum kadarıyla bu sene için üni mezunu yapma ihtimalleri varmış ve sonradan eskisi gibi devam etme kararı alınmış.

• Like
Tepkiler: Bahri
Alım şartları için yaş ve eğitim durumu esnetildi acaba sınavdaki baraj da düşürülmüş olabilir mi yoksa standart mı?
Mantıken düşünürsen barajın yükselmesi lazım ki elensin fazla kişiler o kadar kişiyle nasıl mülakatları yürütücekler ki ?

Hocam esnetildiğini nereden biliyorsunuz. THY kabin memurluğu için alım daima lise mezunu oluyordu zaten bildiğim kadarıyla. Hatta çalışanlardan duyduğum kadarıyla bu sene için üni mezunu yapma ihtimalleri varmış ve sonradan eskisi gibi devam etme kararı alınmış.
Operasyonel ihtiyaçlara istinaden belirlenen ilan kriterlerinde mezuniyet şartı genellikle en az yüksekokul olarak belirtilmekle birlikte zaman zaman lise mezunu adayların başvuruları da kabul edilmektedir. Yurt dışındaki lise ve üniversitelerden mezun olan adayların ise denklik işlemlerini tamamlamış ve belge sunabilir durumda olması gerekmektedir.

kaynak : https://careers.turkishairlines.com/kabin-ekibi

Mantıken düşünürsen barajın yükselmesi lazım ki elensin fazla kişiler o kadar kişiyle nasıl mülakatları yürütücekler ki ?
Daha fazla personele ihtiyaç varsa ve başvuru yetersizce baraj düşürülebilir diye düşündüm ayrıca tek gözlem noktası online sınav değil yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi mülakat da var bu adayların içerisinde sağlıktan elenecekler de var.

Daha fazla personele ihtiyaç varsa ve başvuru yetersizce baraj düşürülebilir diye düşündüm ayrıca tek gözlem noktası online sınav değil yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi mülakat da var bu adayların içerisinde sağlıktan elenecekler de var.
Başvuruların az olduğunu düşünmüyorum, ancak haklısınız çoğu aday mülakat'dan olmasa bile Sağlıktan eleniyor. Liste çok uzun çünkü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.