Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
şöyle söyleyim 28 ağustosta sağlık raporunu teslim ettim. İki hafta oldu henüz olumlu veya olumsuz dönüş almadım. Genelde bir hafta ile on gün arasında dönüş sağlanmış ama bana 2 hafta oldu .ek tektik vs istenmedi.Şuan en son 22.09 eğitim sınıfı açıldı diye biliyorum

şöyle söyleyim 28 ağustosta sağlık raporunu teslim ettim. İki hafta oldu henüz olumlu veya olumsuz dönüş almadım. Genelde bir hafta ile on gün arasında dönüş sağlanmış ama bana 2 hafta oldu .ek tektik vs istenmedi.Şuan en son 22.09 eğitim sınıfı açıldı diye biliyorum
Sağlık raporunu cuma verdim ek tetkik istendi pzt ek tetkikleri yaptırdım salı teslim ettim. Cuma günü eğitim tarihi geldi. Baya hızlıydı. Çok korkmuştum doktorum izne çıkacak diye 😂

• Like
Tepkiler: Boing777
@yesko hocam çok iyimiş sizinki benimsürece bakınca yine izine denk geldim herhalde
Bana artık gide gele samimi olduğum güvenlik söylemişti yığılma hafifleyince sırayla izne çıkıyormuş doktorlar. Sizinki de izne denk gelmiştir büyük ihtimalle. Umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alıp burada bizlerle paylaşırsınız :) başarılar dilerim hakkınızda hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: Boing777
İnşallah hocam bari banada bi baksalardı ek tetktik yok bişi yok inşallah bu ahfata dönerler eğitim tarihinide verirlerde rahatlarım artık

hocam benim aktiflik yok direk işe giriş muayenesine girdim raporları teslim ettim öncesinde hastanede idrarda kan çıktığı için ekstra böbrek için tomografi çektirdim. Onda da bir şey çıkmadı yakın zamanda grip geçirdiğim için enfeksiyonum biraz artmış. Doktor sisteme bilgileri girdi buna buna baktı. İnsan kaynakları size dönüş yapacak dedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.