Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Basvuru yaparken istenenler tekrar isteniyor. Mezuniyet adli sicil vs. bunlar e devletten aliniyor evet. Ek olarak nufus kayitlari ikametgah İlişik Kesme Belgesi vs gibi seyler var onlar da e devletten.
Kendi attiklari bir form var o word ustunden dolduruluyor. Kimlik fotosu, biyometrik foto vs. Iskur kaydi belgesi. Banka ile ilgili evrak vs. bunlar da e-devlet olmayanlar. Gelecek mailde hepsini gorursun detaylica anlatmislar nasil alindigini.
Son adim zaten bu. Sonra egitim basliyor.
ilişik kesme belgesi yükleme tarihim en son 14 ü ama ben 17 eylülde çıkacağım elden mi vermeliyim

Yok sorun olmaz. Zaten test de çıkar 2 hafta içinde en geç. Sorarlarsa belirtirsin. Hayırlı olsun şimdiden. Başarılar 👏🏻🛫
Merhabalar, belge yükleme son tarih 04.09 23.59’a kadardı. Eğitim tarihim 15.09 belgeler yüklendikten sonra eğitimle alakalı bilgi maili geleceği söyleniyordu mailde hala gelmedi tam olarak ne zaman eğitimle alakalı bilgilendirme maili alırım?

ilişik kesme belgesi yükleme tarihim en son 14 ü ama ben 17 eylülde çıkacağım elden mi vermeliyim
zoom toplantisinda sor soylerler. Egitim baslamadan vermen gerekiyor sanirim. Cunku ilk gun sozlesme imzalaniyor.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhabalar, belge yükleme son tarih 04.09 23.59’a kadardı. Eğitim tarihim 15.09 belgeler yüklendikten sonra eğitimle alakalı bilgi maili geleceği söyleniyordu mailde hala gelmedi tam olarak ne zaman eğitimle alakalı bilgilendirme maili alırım?
muhtemelen cars ya da pers gelir. Cuma da zoom toplantiniz olur.

• Like
Tepkiler: gunes
@yesko hocam siz sağlık raporunu ne zaman teslim etmiştiniz nezaman dönüş almıştınız

@Dante bana iki hafta oldu sizce ne zaman dönüş yaparlar
Sinif dolmasini bekliyorlardir. Saglik icin onay geldiyse zaten bir tek sinifinin belli olmasi kaliyor geriye. Saglik onayi gelmediyse de egerki doktorlar ek bir sey istemediyse veya olumsuz demediyse o da gelir yakinda. Su an cok doldu siniflar bildigim kadariyla. 3-4 haftaya azalacak belki onu bekliyorlardr.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.