Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

odisko

Üye
16 Haz 2025
19
5
0
Meslek
Kabin
Merhaba,

Bugün sağlık evraklarımı teslim ettim. Bildiğim kadarıyla olumsuz bi durum yoktu zaten doktorum da net bir şey söylemese de ‘tamamdır insan kaynaklarından haber gelir sana’ tarzında bi cümle kullandı. Halihazırda bi işte çalışıyorum ve müdürüm çok sıkıştırıyor eğer çıkacaksan yerine birini bulmam uzun sürer istifanı ver bir an önce diye. Yakın zamanda benim gibi evraklarını teslim edip geri dönüş alan oldu mu? Geri dönüş aldığımızda eğitim seçmek için ne kadar süre veriliyor? İstifa edip etmemekte kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben de bugün teslim ettim aynı durumdayız diyebilirim. Ancak süreç sonlanmadan istifa etmemek iyi olabilir ben de önlem olarak yerime birisini bulup eğitmeye başlamıştım 4. Haftası olacak. Cevap ne zaman gelir ben de çok merak ediyorum

Merhabalar konudan biraz bağımsız ancak bende ön sağlık raporunu telsime ttim sağlık raporu için 1 hafta oldu henüz bir dönüş almadım .Sağlık raporu için yine tarih seçiyormuyuz yoksa onlar belirli tarihler arasında telsim edilmesinini istiyor ? Bir diğer sorum ise teslim edip üniforma ölçüsünü verdikten sonra eğitim için tarihmi seçiyoruz

• Like
Tepkiler: TengrismTurks
Her aksiliğe karşı istifa etmeyin demişlerdi son ana kadar. İstenen evraklarda işten çıkış belgesi isteniyor e devlet üzerinden. Onu sisteme girmezse firman kaşeli imzalı olarak fiziki olanını alman gerekecek. Karar sana ait kimse onun sorumluluğunu almaz ama ben sana kalan aşamaları söyleyeyim. Olumlu diye mail gelirse çevik üstünden iş teklifini onaylaman ve ölçü vermen istenecek ve eğitim için tarih verecek. Sonra bir mail daha gelecek. Orada da evraklar istenecek. İçinde gönderdikleri form mezuniyet işten çıkış belgesi nüfus ikematgah vs. Bütün bunlardan sonra yine mail gelecek ve meeting olacak. Bu istenen belgeler cok karışık onunla ilgili bir meeting. Orada da sorabilirsin istifa ile ilgili durumunu.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhabalar konudan biraz bağımsız ancak bende ön sağlık raporunu telsime ttim sağlık raporu için 1 hafta oldu henüz bir dönüş almadım .Sağlık raporu için yine tarih seçiyormuyuz yoksa onlar belirli tarihler arasında telsim edilmesinini istiyor ? Bir diğer sorum ise teslim edip üniforma ölçüsünü verdikten sonra eğitim için tarihmi seçiyoruz
Ön muayene seçimi yaptığın çevik üstünde ise giriş muayenesi seçimi var oradan güne alıyorsun. Sana gelecek mailde zaten yazacak adımlar. Ölçü ve eğitim iş teklifi maili ile daha sonraki adımda.

Benden istenilen ek tektik raporunu vereli 20 gün oldu ama halen cevap gelmedi bende beklemekteyim. Süreç neye göre ilerliyo gerçekten cok karısık. Tek yapılması gereken raporu kontrol etmek oda maks 10 dakika alır diye düşünüyorum. Bide üstüne geçersem sağlık aşaması için bekletilcem hadi hayırlısı.

Ön sağlık muayenesinden sonra class1 almak için gelecek mail kaç günde geliyor?

Merhaba,

Bugün sağlık evraklarımı teslim ettim. Bildiğim kadarıyla olumsuz bi durum yoktu zaten doktorum da net bir şey söylemese de ‘tamamdır insan kaynaklarından haber gelir sana’ tarzında bi cümle kullandı. Halihazırda bi işte çalışıyorum ve müdürüm çok sıkıştırıyor eğer çıkacaksan yerine birini bulmam uzun sürer istifanı ver bir an önce diye. Yakın zamanda benim gibi evraklarını teslim edip geri dönüş alan oldu mu? Geri dönüş aldığımızda eğitim seçmek için ne kadar süre veriliyor? İstifa edip etmemekte kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Keşke iş yerinize bahsetmedeydiniz. Ben geçen hafta eğitim tarihi seçtim, yaklaşık 3 hafta sonrasına verildi. O süreyi de ihbar süresi olarak kullanacağım. O nedenle iş yerim de bir sıkıntı çıkartmadı. Zaten pat diye başlamayacağınız için bence içinizi ferah tutun. Makul bir ihbar sürekli verebileceksiniz, eksiği kalırsa da sonuçta halloluyor. Ama baskıdan dolayı şu an istifa etmeyin derim, bu sizin sorumluluğunuz değil çünkü. İşveren her zaman yolunu bulur dert etmeyin

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Keşke iş yerinize bahsetmedeydiniz. Ben geçen hafta eğitim tarihi seçtim, yaklaşık 3 hafta sonrasına verildi. O süreyi de ihbar süresi olarak kullanacağım. O nedenle iş yerim de bir sıkıntı çıkartmadı. Zaten pat diye başlamayacağınız için bence içinizi ferah tutun. Makul bir ihbar sürekli verebileceksiniz, eksiği kalırsa da sonuçta halloluyor. Ama baskıdan dolayı şu an istifa etmeyin derim, bu sizin sorumluluğunuz değil çünkü. İşveren her zaman yolunu bulur dert etmeyin
Sizin class1 ve ön sağlık raporu arası kaç gün sürmüştü süreç

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.