Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Her aksiliğe karşı istifa etmeyin demişlerdi son ana kadar. İstenen evraklarda işten çıkış belgesi isteniyor e devlet üzerinden. Onu sisteme girmezse firman kaşeli imzalı olarak fiziki olanını alman gerekecek. Karar sana ait kimse onun sorumluluğunu almaz ama ben sana kalan aşamaları söyleyeyim. Olumlu diye mail gelirse çevik üstünden iş teklifini onaylaman ve ölçü vermen istenecek ve eğitim için tarih verecek. Sonra bir mail daha gelecek. Orada da evraklar istenecek. İçinde gönderdikleri form mezuniyet işten çıkış belgesi nüfus ikematgah vs. Bütün bunlardan sonra yine mail gelecek ve meeting olacak. Bu istenen belgeler cok karışık onunla ilgili bir meeting. Orada da sorabilirsin istifa ile ilgili durumunu.
Merhaba, şu zamana kadar burada yaptığınız tüm açıklamalar için size teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldu. Ben o ikinci maili daha almadım. Tekliften sonra gelen maili size ne zaman gönderdiler aradan çok zaman geçmiş miydi? Benim 1 hafta oldu, eğitime 2 hafta var henüz gelmedi mail. Cevaplarsanız çok sevinirim.

• Like
Tepkiler: Dante48
Her aksiliğe karşı istifa etmeyin demişlerdi son ana kadar. İstenen evraklarda işten çıkış belgesi isteniyor e devlet üzerinden. Onu sisteme girmezse firman kaşeli imzalı olarak fiziki olanını alman gerekecek. Karar sana ait kimse onun sorumluluğunu almaz ama ben sana kalan aşamaları söyleyeyim. Olumlu diye mail gelirse çevik üstünden iş teklifini onaylaman ve ölçü vermen istenecek ve eğitim için tarih verecek. Sonra bir mail daha gelecek. Orada da evraklar istenecek. İçinde gönderdikleri form mezuniyet işten çıkış belgesi nüfus ikematgah vs. Bütün bunlardan sonra yine mail gelecek ve meeting olacak. Bu istenen belgeler cok karışık onunla ilgili bir meeting. Orada da sorabilirsin istifa ile ilgili durumunu.
cevap için teşekkür ederim aslında sormak istediğim tek şey sürecin yaklaşık evrak tesliminden sonra ne kadar sürdüğüydü. tahmin edersiniz ki şirketler çok acımasız ihbar süresi vs derler ve eğitime yetişemem diye korktum

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Keşke iş yerinize bahsetmedeydiniz. Ben geçen hafta eğitim tarihi seçtim, yaklaşık 3 hafta sonrasına verildi. O süreyi de ihbar süresi olarak kullanacağım. O nedenle iş yerim de bir sıkıntı çıkartmadı. Zaten pat diye başlamayacağınız için bence içinizi ferah tutun. Makul bir ihbar sürekli verebileceksiniz, eksiği kalırsa da sonuçta halloluyor. Ama baskıdan dolayı şu an istifa etmeyin derim, bu sizin sorumluluğunuz değil çünkü. İşveren her zaman yolunu bulur dert etmeyin
Cevap için çok teşekkürler daha netleştim sayenizde. Peki iş teklifiniz nedir evrak tesliminden ne kadar sonra geldi yaklaşık?

Merhaba, şu zamana kadar burada yaptığınız tüm açıklamalar için size teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldu. Ben o ikinci maili daha almadım. Tekliften sonra gelen maili size ne zaman gönderdiler aradan çok zaman geçmiş miydi? Benim 1 hafta oldu, eğitime 2 hafta var henüz gelmedi mail. Cevaplarsanız çok sevinirim.
8 gün sonra geldi. Eğitim başlamadan 1 hafta önce gelir herhalde en geç. Aksi halde eğitimi de erteleyebilirler. 4une kayıt yaptırıp 11ine ertelenen oldu. Bilgisini veriyor Thy mutlaka.

Benden istenilen ek tektik raporunu vereli 20 gün oldu ama halen cevap gelmedi bende beklemekteyim. Süreç neye göre ilerliyo gerçekten cok karısık. Tek yapılması gereken raporu kontrol etmek oda maks 10 dakika alır diye düşünüyorum. Bide üstüne geçersem sağlık aşaması için bekletilcem hadi hayırlısı.
Selamlar, siz ek tektiki ne icin vermiştiniz ve doktorunuz kimdi? Ben de 3 temmuzda ek tektik verdim ve hala bekliyorum.

işe girişte istenen evrakların hepsini e devletten mi alıyorsunuz acaba?belgeler baya karışık demişsiniz ulaşması zor birşeyler mi isteniyor hocam

işe girişte istenen evrakların hepsini e devletten mi alıyorsunuz acaba?belgeler baya karışık demişsiniz ulaşması zor birşeyler mi isteniyor hocam
Basvuru yaparken istenenler tekrar isteniyor. Mezuniyet adli sicil vs. bunlar e devletten aliniyor evet. Ek olarak nufus kayitlari ikametgah İlişik Kesme Belgesi vs gibi seyler var onlar da e devletten.
Kendi attiklari bir form var o word ustunden dolduruluyor. Kimlik fotosu, biyometrik foto vs. Iskur kaydi belgesi. Banka ile ilgili evrak vs. bunlar da e-devlet olmayanlar. Gelecek mailde hepsini gorursun detaylica anlatmislar nasil alindigini.
Son adim zaten bu. Sonra egitim basliyor.

Basvuru yaparken istenenler tekrar isteniyor. Mezuniyet adli sicil vs. bunlar e devletten aliniyor evet. Ek olarak nufus kayitlari ikametgah İlişik Kesme Belgesi vs gibi seyler var onlar da e devletten.
Kendi attiklari bir form var o word ustunden dolduruluyor. Kimlik fotosu, biyometrik foto vs. Iskur kaydi belgesi. Banka ile ilgili evrak vs. bunlar da e-devlet olmayanlar. Gelecek mailde hepsini gorursun detaylica anlatmislar nasil alindigini.
Son adim zaten bu. Sonra egitim basliyor.
Aşı kartı olayını nasıl yapacağız antikor testi yaptım da görüşmemden sonra sonuçlar belli olacak. Bi sorun olur mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.