Merhaba, şu zamana kadar burada yaptığınız tüm açıklamalar için size teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldu. Ben o ikinci maili daha almadım. Tekliften sonra gelen maili size ne zaman gönderdiler aradan çok zaman geçmiş miydi? Benim 1 hafta oldu, eğitime 2 hafta var henüz gelmedi mail. Cevaplarsanız çok sevinirim.Her aksiliğe karşı istifa etmeyin demişlerdi son ana kadar. İstenen evraklarda işten çıkış belgesi isteniyor e devlet üzerinden. Onu sisteme girmezse firman kaşeli imzalı olarak fiziki olanını alman gerekecek. Karar sana ait kimse onun sorumluluğunu almaz ama ben sana kalan aşamaları söyleyeyim. Olumlu diye mail gelirse çevik üstünden iş teklifini onaylaman ve ölçü vermen istenecek ve eğitim için tarih verecek. Sonra bir mail daha gelecek. Orada da evraklar istenecek. İçinde gönderdikleri form mezuniyet işten çıkış belgesi nüfus ikematgah vs. Bütün bunlardan sonra yine mail gelecek ve meeting olacak. Bu istenen belgeler cok karışık onunla ilgili bir meeting. Orada da sorabilirsin istifa ile ilgili durumunu.