Hocam hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için, bu kadar bekleyiş sürecinin arkasına olumsuz sonuçlanması gerçekten can sıkıcı. Bizler için nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama bu uzun süreli bekleyiş de insanı yoruyor. Yeni bir yere başvurmak istiyorum acaba mı diyorum? Ama bekledikçe de ümitsizliğe kapılıyorum.
Hocam ben EKPSS'ye girmiştim lisanstan 84 puan aldım ama tercih vermemiştim. THY cidden hayalimdi. Teknik başkanlık biriminde çalışmak istiyordum. Mülakatları da tek tek geçtim. Şahsen iyi yaptığımı da düşünüyorum ama elendiğimi tam 36 gün sonucunda öğrendim. Çok ümitliydim açıkçası içimde bir ukte kaldı ama yapacak bir şey yok her şey Allah'tan. Bazen bizim hayır gördüğümüz şer çıkabiliyor.

• Like
Tepkiler: İsimsiz234
En son aldığım mail geçen hafta evraklarınızı güncelleyin süreç devam ediyor oldu arkadaşlar birim müdürleri ve ik ile görüşmem oldu bende aynı şekilde bekliyorum

Selam arkadaşlar kurul mülakatı sonrası, birim mülakat daveti almayan var mı ? Önceki hafta değerlendirme sürecinin devam ettiğine dair mail almıştım. Henüz bir dönüş olmadı. Sabırla beklemekteyim. Ancak benim gibi kurul mülakatı sonrası mülakat daveti almayan var mı?

Selam arkadaşlar kurul mülakatı sonrası, birim mülakat daveti almayan var mı ? Önceki hafta değerlendirme sürecinin devam ettiğine dair mail almıştım. Henüz bir dönüş olmadı. Sabırla beklemekteyim. Ancak benim gibi kurul mülakatı sonrası mülakat daveti almayan var mı?
Ben de almadım ayni şekilde sürecin devam ettiği maili bana da gelmişti

Aynı şekilde ben de beklemedeyim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.