Henüz gelmedi. Ben bugün mail attım sürecin ne zaman sonuçlanacağı ile ilgili cevap gelirse buradan da iletiyor olurum.

• Like
Tepkiler: admin ve odun
Değerlendirme sürecinin sonuna geldiklerini ve en yakın zamanda dönüş yapacaklarını ilettiler. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

• Like
Tepkiler: İsimsiz234
arkadaşlar herkese merhabalar ve sürecinizde başarılar diliyorum. Genel bilgilendirme amacıyla ben de onlara mail attığımda sürecin devam ettiğini kısa sürede dönüş yapacaklarını söylediler. Ancak, kariyer thy sitesini kontrol ettiğimde mayıs ayı için 2. mülakat tanımladıklarını görüyorum ancak bana herhangi bir mail atmadılar bunun için bu sebeple de girmedim. Aranızdan giren var mıdır?

arkadaşlar herkese merhabalar ve sürecinizde başarılar diliyorum. Genel bilgilendirme amacıyla ben de onlara mail attığımda sürecin devam ettiğini kısa sürede dönüş yapacaklarını söylediler. Ancak, kariyer thy sitesini kontrol ettiğimde mayıs ayı için 2. mülakat tanımladıklarını görüyorum ancak bana herhangi bir mail atmadılar bunun için bu sebeple de girmedim. Aranızdan giren var mıdır?
Bende de aynısı var bende mail attım hem onu hem süreci sormak için sadece sürecin devam ettiğini söylediler cevap vermediler mülakatı tanımlaması hakkında

• Like
Tepkiler: serverbedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.