Arkadaşlar hala dönüş olmadı değil mi neredeyse üç ay olacak mail atıp durumu soran oldu mu

Arkadaşlar hala dönüş olmadı değil mi neredeyse üç ay olacak mail atıp durumu soran oldu mu
Merhaba arkadaşlar, ben de süreci merak ediyorum uzun bir süredir beklemedeyiz acaba insan kaynaklarını arayıp sormalı mıyız? Ya da arayan varsa bize de haber verebilir mi acaba ?

En son bayram öncesi gelmişti sürecin devam ettiğine dair mail ben daha öncesinde de iki kere mail atıp durumu sorduğumda sürecin devam ettiğini belirttiler hep yani bu kadar uzatmaları biraz tatsız oldu bence geçen yıl acilan sohbeti inceledim bu sitedeki engelli alımıyla alakalı orada da baya beklenmiş aynı şekilde sonra birim mülakatına katılım sağlayan adaylardan birine dönüş yapılmış galiba benim gibi hala hiç birim mulakati daveti almayan adaylara da toplu olumsuz dönüş yapıldığını gördüm yani bu kadar bekletilmemeliydik biz birim daveti almayanlar en azından sonucta 30 dakikalık bir gorusmenin değerlendirilmesi üç ayi bulmamalıydı bence

Bence ağustos ayında yapılacak birim mülakatları ve olumlu olduğu takdirde işe girişler ancak Kasım ayını bulur bu kadar uzadığına göre hayırlısı olsun hakkımızda

Bence ağustos ayında yapılacak birim mülakatları ve olumlu olduğu takdirde işe girişler ancak Kasım ayını bulur bu kadar uzadığına göre hayırlısı olsun hakkımızda
beni umutsuzluğa düşüren birkaç arkadaşa birim mülakatı için dönüş sağladılar bizlere ise hiç dönmediler. o yüzden nedense olumsuz olacakmış gibi

Ben kariyer sitesine baktım da mülakat tanimlanmis mayis ayinda bana ama hiç mail gelmemişti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.