Ben de nisan sonunda İngilizce mülakata girdim birim mülakatı içinde dönüş olmadı, olumsuz olarak da dönüş olmadı. Kimisinin birim mülakatı olmuş dönüş bekliyor, ya da bu kadar süre bekledikten sonra olumsuz dönüş alan arkadaşlar da var. Ümidi kaybetmek ile kaybetmemek arasında sıkıştım, kaybetme kısmına daha yakınım

Süreç devam ediyor benim henüz bir geri dönüş almadım. Genel olarak hepimiz için en hayırlısını temenni etmek istedim 🙏
Nilya hanım öncelikle merhabalar. Umarım olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Sizden ricam eğer ki olumlu dönüş alırsanız bizi de iş konusunda aydınlatabilir misiniz? Yani aylık kazançtan tutun diğer sosyal olanaklara ve olumlu olarak ne tür bir geri dönüş mesajı aldığınızı vs. bizi de aydınlatabilirseniz bu konularda çok sevinirim. Benim olumsuz sonuçlanmıştı nasip değilmiş seneye bir daha deneyeceğim ona göre.

Ve işkurdaki hangi ilan ile eş zamanlı gittiğini anlamadım, ben thy nin kendisi sayfasından başvuru yaptım yalnızca. Bir de iş kurda bir ay thy technic ilan açtı ona başvurdum ama oradan herhangi bir dönüş almadım açıkçası

Nilya hanım öncelikle merhabalar. Umarım olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Sizden ricam eğer ki olumlu dönüş alırsanız bizi de iş konusunda aydınlatabilir misiniz? Yani aylık kazançtan tutun diğer sosyal olanaklara ve olumlu olarak ne tür bir geri dönüş mesajı aldığınızı vs. bizi de aydınlatabilirseniz bu konularda çok sevinirim. Benim olumsuz sonuçlanmıştı nasip değilmiş seneye bir daha deneyeceğim ona göre.
Ahmet bey sizin bölümünüz neydi acaba, İngilizce mülakat aşamasına hangi tarihte girmiştiniz ve özel olmayacaksa nasıl geçmişti

Ahmet bey, size olumsuz mailde isminiz yazıyor muydu. Bana direk değerlendirmemiz sonucunda maalesef olumlu dönüş sağlayamıyoruz yazmışlar. Ama normalde Mail atıldıgında sms olarakta mailinizi kontrol edin diye sms geliyordu oda gelmedi mailde ismimde yazmıyor. Sendede mi aynısı oldu

Ben de nisan sonunda İngilizce mülakata girdim birim mülakatı içinde dönüş olmadı, olumsuz olarak da dönüş olmadı. Kimisinin birim mülakatı olmuş dönüş bekliyor, ya da bu kadar süre bekledikten sonra olumsuz dönüş alan arkadaşlar da var. Ümidi kaybetmek ile kaybetmemek arasında sıkıştım, kaybetme kısmına daha yakınım
Ben de sizler gibiyim çatışan fonksiyona başvurdum ne olumlu ne de olumsuz döndüler sabırla bekliyorum evraklarımı yeniledim ama artık insan bir sonuç bekliyor ya

Ahmet bey sizin bölümünüz neydi acaba, İngilizce mülakat aşamasına hangi tarihte girmiştiniz ve özel olmayacaksa nasıl geçmişti
Bölümüm mühendislik. Şahsen ingilizcede gündelik sorular soruldu ve cevapladım hatta en sonda da güzel bir konuşma yapıp teşekkür ettim ingilizce olarak. Baya da güleryüzlüydüler zaten haklarını yiyemem. Kurum mülakatımda gayet iyi geçmişti 45 dakika her şeyi anlattım. Ben kendi alanımda yüksek lisansta yapıyorum acaba o mu sorun oldu diye düşündüm ama bunu online olarakta yürütebiliyorum o yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Zaten THY'de akademik kariyere genel olarak önem veriyor. Ben sorgulamayı bıraktım şahsen hayırlısı olsun yani yapacak bir şey yok çokta umutluydum.

• Like
Tepkiler: su6363636 ve nilya
Ahmet bey, size olumsuz mailde isminiz yazıyor muydu. Bana direk değerlendirmemiz sonucunda maalesef olumlu dönüş sağlayamıyoruz yazmışlar. Ama normalde Mail atıldıgında sms olarakta mailinizi kontrol edin diye sms geliyordu oda gelmedi mailde ismimde yazmıyor. Sendede mi aynısı oldu
Bende de aynı sizin gibi hocam. İsmim yazmıyordu bana da mesaj atılacağı söylenmişti mailin haricinde ama sadece mail yolladılar mesaj göndermediler. O mailde de ismim yazmıyor sadece üzülerek olumlu dönemediklerini falan yazmışlardı.

• Like
Tepkiler: İsimsiz234

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.