Birim mülakatında ne gibi sorular sorulur? Alanlara yönelik sorular gelir mi sizce? Düşünceleriniz neler?
Eğitim başkanlığı ile birim mülakatına girdim ben de. Dört kişiydiler sadece bir kişi konuştu. Birimi tanıttıktan sonra kendimi tanıtmamı neler yaptığımı sordu. Çalışmam için düşünülen departmana dair uygun olup olmadığıma dair sorulardı. Nerde çalıştım kimlerle çalıştım hedeflerim neler gibi sorulardı. Sohbet havasındaydı. Gerilecek bir ortam değildi açıkçası neye göre olumlu ya da olumsuz karar verecekler tam anlayamadım çünkü CVmde yazan şeylerdi bunlar sadece biraz daha detay istediler. “Eylül sonuna veya ekim ortasına doğru bir dönüt alırsınız unutmayın şu anki görüşme yine bir mülakat ve kesin bir şey söyleyemiyoruz hemen” dediler.

Arkadaşlar birim mülakatları için hâlâ davet alanlar var mı

Hala devam ediliyor mu bilmiyorum ancak ik ve ingilizceye göre daha hızlı sonuçlanabilir diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.