Hala bitmedi demek. O halde açıklanması da uzun sürer diye düşünüyorum. Sizce ?
bana göre daha kısa sürebilir. Herkesi farklı departmanlara ait insan kaynakları inceliyor. İk ve ingilizce mülakattan 5 günde dönüş alan da var 1.5 hafta sonra dönüş alan da. Bunun da açıklanmasını eylül sonu ekim başı gibi bekliyorum. en azından düşüncem bu yönde

bana göre daha kısa sürebilir. Herkesi farklı departmanlara ait insan kaynakları inceliyor. İk ve ingilizce mülakattan 5 günde dönüş alan da var 1.5 hafta sonra dönüş alan da. Bunun da açıklanmasını eylül sonu ekim başı gibi bekliyorum. en azından düşüncem bu yönde
Haklı olabilirsiniz ama grup mülakatları herkesinki bittikten sonra yapılmıştı diyorlardı. O yüzden böyle bir fikir yürüttüm. Umarım sizinki doğru çıkar 😄

• Like
Tepkiler: aviation

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.