Ben thy hrpeak sınavına girmiştim, şöyle söyleyebilirim sınav aşırı zor değil kelime soruları tens soruları diyalog soruları ve paragraf soruları ve bağlaç soruları vardı ancak seviye olarak dyned sınavına göre bir tık daha zor B1-B2 genel yetenek sorularına gelirsek THY sınavında süre çok kısa geliyordu 2-3 soru yetişmemişti ama geçebilecek kadar hertürlü yapılır, bir fikir olsun diye yazdım

Ben thy hrpeak sınavına girmiştim, şöyle söyleyebilirim sınav aşırı zor değil kelime soruları tens soruları diyalog soruları ve paragraf soruları ve bağlaç soruları vardı ancak seviye olarak dyned sınavına göre bir tık daha zor B1-B2 genel yetenek sorularına gelirsek THY sınavında süre çok kısa geliyordu 2-3 soru yetişmemişti ama geçebilecek kadar hertürlü yapılır, bir fikir olsun diye yazdım
Sizin için basittir belki 😌 ama herkesin ing seviyesi farklı 🤦🏻‍♀️

Nasıl sorular vardı matematik var zor dediler. Hatırlıyor musunuz sorular tam nasıldı herkes bambaşka bir şey söylemiş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.