Arkadaşlar sınav smsleri gelmeye başlamış,TGS için online sınav konuları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi konunun altında,konuların üstünden geçip sınava girebilmemiz açısından paylaşırsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler
girenler bilgilendirebilir miArkadaşlar sınav smsleri gelmeye başlamış,TGS için online sınav konuları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi konunun altında,konuların üstünden geçip sınava girebilmemiz açısından paylaşırsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler
Evet bilgisayardan girilmesi gerekiyor kamera ve mikrofon açık oluyo çünküArkadaşlar merhaba bu sınava telefondan girilebilirmi. İllaki bilgisayarmı olması gerek
Ben girmistim hic basit degildi am is are vs o sekil degil bayagibayagi zorduDyned ten zor mu oluyor hrpeak arkadaşlar
Dynedten zor olur yüksek ihtimalDyned ten zor mu oluyor hrpeak arkadaşlar
bana 2 tane sms geldi hrpeak dan bu sorunu yaşayan var mıBen sınava giremedim sistem açılmadı. Kamera-mikrofon ışık hepsi yerindeydi yinede açılmadı. Aynı sorunu yaşayan var mı?
1 mesaj Tgsden geldi 1 mesajda HRPEAK sitesinden geldibana 2 tane sms geldi hrpeak dan bu sorunu yaşayan var mı
+Sınava girebilen varsa bilgilendirebilir mi?
gercekten mi ses kısmı bozuk bende sıkıntı olur muEvet bilgisayardan girilmesi gerekiyor kamera ve mikrofon açık oluyo çünkü
Barajı geçmek için 30 soru yeterli yazılmıştıGenel yetenek var mi ben de merak ediyorum ? Ve kac tane yapmamiz gerekiyor?