Arkadaşlar ben girdim size anlatıyorum. İngilizce 32 soru 35-40 dakika filan ama kesinlikle basit değil. Özellikle kelime bilgisi gerektiren sorular var. Kelimelerin anlamınk bilmiyorsanız soru gidiyor. Genel olarak b1 civarında sorular daha fazlaydı bana göre. GY 32 soru 30 dakikaydj sanırım matematik ve türkçeyi yapsanızda grafik ve mantık soruları zaman alıyor ve zorluyor.

Arkadaşlar ben girdim size anlatıyorum. İngilizce 32 soru 35-40 dakika filan ama kesinlikle basit değil. Özellikle kelime bilgisi gerektiren sorular var. Kelimelerin anlamınk bilmiyorsanız soru gidiyor. Genel olarak b1 civarında sorular daha fazlaydı bana göre. GY 32 soru 30 dakikaydj sanırım matematik ve türkçeyi yapsanızda grafik ve mantık soruları zaman alıyor ve zorluyor.
Çok teşekkür ederiz peki önceki soruya geri dönme yada önce Türkçe yada matematikden başlama gibi bir durum söz konusu mu

Anladığım kadarıyla hrpeak ten gelen sms te bulunan linke bastığımızda karşımıza ingilizce,genel yetenek ve kişisel envanter şeklinde 3 sınav çıkıyor doğru mudur?Birde linke giriş yaptığımzda tek seferde hepsini çözmek zorunda mıyız gelen sms te kamera veya mikrofon zorunluluğu belirtilmemiş kesin lazım mı?

Anladığım kadarıyla hrpeak ten gelen sms te bulunan linke bastığımızda karşımıza ingilizce,genel yetenek ve kişisel envanter şeklinde 3 sınav çıkıyor doğru mudur?Birde linke giriş yaptığımzda tek seferde hepsini çözmek zorunda mıyız gelen sms te kamera veya mikrofon zorunluluğu belirtilmemiş kesin lazım mı?
Ben hala giremiyorum iki tane hrpeak mesajı geldi ve hangisiyle giriş yapacağımı bilmiyorum yanlış yapıp iptal olmasından tedirginim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.