Arkadaşlar sınav smsleri gelmeye başlamış,TGS için online sınav konuları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi konunun altında,konuların üstünden geçip sınava girebilmemiz açısından paylaşırsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler
Bence bilgisayardan girme zorunluluğu yok. Ben sınavı başlatma adımına kadar ilerledim son aşamada kameranızın ara ara açılıp size fotograf çekileceği yazıyordu. Yani pc olmalı diye bir uyarı yoktu. Bu adımda sayfayı kapatıp ortam müsait olmadığı için sınavı başlatmadım

• Like
Tepkiler: Fvzyeplt
İngilizce ve genel yetenek sınavına ard arda mı girmek lazım farklı zaman dilimlerinde girelebilir mi
Bence bilgisayardan girme zorunluluğu yok. Ben sınavı başlatma adımına kadar ilerledim son aşamada kameranızın ara ara açılıp size fotograf çekileceği yazıyordu. Yani pc olmalı diye bir uyarı yoktu. Bu adımda sayfayı kapatıp ortam müsait olmadığı için sınavı başlatmadım

O zaman telefondan da girilebilir

İngilizce ve genel yetenek sınavına ard arda mı girmek lazım farklı zaman dilimlerinde girelebilir mi
kameranız ara ara açılıyor derken ses açık görüntü ise ara ara mı açılıyor

Mesela genel yetenekte sorulari ilerletip en sona kadar sonra geriye donebiliyor muyuz once turkceleri cozerim en azindan sonra matematige dönerim

• Like
Tepkiler: aeo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.