Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayni gün mü oluyor acaba bu sinav yoksa sonradan online mi giriliyor ben thy nin bir sinavina girmistim genel yetenek ama online olmustu.
Aynı gün oluyor tüm aşamalar aynı gün gerçekleşiyor nadir olarak bazen yöneticinin işi var ise başka güne kurul mülakatı planlanıyor

Matematik mantik sorulari vardi hep ben matematikten hic anlamam maalesef o yuzden biraz endiseliyim genel yetenek konusunda

Hic hatirlamiyorum ama gecememistim sinavi cok hizli olmak gerekiyor 😔 genel yetenek te oldugunu duyunca moralim bozuldu acikcasi

Ben yolcu hizmetleri icin girmemistim take off sr icin girmistim önce yetenek ve ardindan ingilizceye girdim online evde yapmistim.Siralamasini bilmiyorum. Bazi forumlarda gormustum kimi diyor ben sadece dyned e girdim kimisi hem genel yetenek hem dyned e girdim yazmislar kafam karisti bilen bir arkadas varsa belki bilgilendirir

Ben yolcu hizmetleri icin girmemistim take off sr icin girmistim önce yetenek ve ardindan ingilizceye girdim online evde yapmistim.Siralamasini bilmiyorum. Bazi forumlarda gormustum kimi diyor ben sadece dyned e girdim kimisi hem genel yetenek hem dyned e girdim yazmislar kafam karisti bilen bir arkadas varsa belki bilgilendirir
Eskiden dyned de nadir oluyordu artık dyned sınavı sonrası genel yetenek ve kişilik envanter testi ardından ing mülakat ve geçerseniz yönetici ile mülakat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.