Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tgs yolcu hizmetleri mülakatın ilk aşaması olarak dyned sınavına alınıyorsunuz bu sınavdan 0.5 puan almak zorundasınız. Aksi halde sürece devam edemezsiniz.

Sınav puanlaması aşağıdaki şekildedir. Sınav esnasında ekranda puanınızı görebilirsiniz ve aşağıdaki görselden puanınızın kaça denk geldiğini öğrenebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 155

Sınav için zamanlar ve saatlere çalışmanız durumunda 0.5 puan alabilirsiniz. Sınavda 10 küsür saat sorusu çıkmaktadır.
Bu görseldeki cevap şıkları mı acaba zaman ve saat dilimi olan rakamlar merak ettiğim için söylüyorum

Merhaba ben de istanbul icin basvurdum sadece ingilizce sinavi mi oluyor genel yetenek te oluyor mu? Bana sms geldi form doldurmam icin doldurdum.Sinav ne zaman yapilir acaba?

Ayni gün mü oluyor acaba bu sinav yoksa sonradan online mi giriliyor ben thy nin bir sinavina girmistim genel yetenek ama online olmustu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.