TGS Tgs Yolcu Hizmetleri Dyned Sınavı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admin

Admin
Moderatör
Tgs yolcu hizmetleri mülakatın ilk aşaması olarak dyned sınavına alınıyorsunuz bu sınavdan 0.5 puan almak zorundasınız. Aksi halde sürece devam edemezsiniz.

Sınav puanlaması aşağıdaki şekildedir. Sınav esnasında ekranda puanınızı görebilirsiniz ve aşağıdaki görselden puanınızın kaça denk geldiğini öğrenebilirsiniz.

IMG 20240118 224445

Sınav için zamanlar ve saatlere çalışmanız durumunda 0.5 puan alabilirsiniz. Sınavda 10 küsür saat sorusu çıkmaktadır.

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Tgs yolcu hizmetleri mülakatın ilk aşaması olarak dyned sınavına alınıyorsunuz bu sınavdan 0.5 puan almak zorundasınız. Aksi halde sürece devam edemezsiniz.

Sınav puanlaması aşağıdaki şekildedir. Sınav esnasında ekranda puanınızı görebilirsiniz ve aşağıdaki görselden puanınızın kaça denk geldiğini öğrenebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 155

Sınav için zamanlar ve saatlere çalışmanız durumunda 0.5 puan alabilirsiniz. Sınavda 10 küsür saat sorusu çıkmaktadır.
Admin yalnız artık sınav puanını göstermiyorlar ekran kapandığında artık görünmüyor. Göstermemelerinin sebebi ise 0.5 baraj algısıymış her 0.5 alan işe kesin alınırım düşüncesiyle yaklaştığı için artık puan göstermeme kararı almışlar

admin

Admin
Moderatör
Admin yalnız artık sınav puanını göstermiyorlar ekran kapandığında artık görünmüyor. Göstermemelerinin sebebi ise 0.5 baraj algısıymış her 0.5 alan işe kesin alınırım düşüncesiyle yaklaştığı için artık puan göstermeme kararı almışlar
Hmm doğru olabilir. Normalde sınav esnasında soru çözdüğünüzde puan da artıyordu ekranın köşesinde..

Ancak 0.5 sadece baraj bu puandan yüksek alanlar daha şanslılar

havacilik

HavaPersonel.Com

Ekli dosyayı görüntüle 155

sınavda toplam kaç soru var peki

1907

HavaPersonel.Com
Hmm doğru olabilir. Normalde sınav esnasında soru çözdüğünüzde puan da artıyordu ekranın köşesinde..

Ancak 0.5 sadece baraj bu puandan yüksek alanlar daha şanslılar
0.5 için kaç soru çözmemiz lazım ortalama

Buss

HavaPersonel.Com
Aa teşekkür ederim bilgi için istanbul da belki öyle olabilir o halde bi ihtimal
Rica ederim. İstanbul istasyonu için SMS atıldı. Form doldurma süreci oldu ama İstanbul süreci daha hızlı olur. Diğerleri sezon sürecini de göz önünde tutuyor. Zaten Antalya'da diğer yer hizmetleri de Şubat'ta süreci başlatırlar

Mine demir

HavaPersonel.Com
Rica ederim. İstanbul istasyonu için SMS atıldı. Form doldurma süreci oldu ama İstanbul süreci daha hızlı olur. Diğerleri sezon sürecini de göz önünde tutuyor. Zaten Antalya'da diğer yer hizmetleri de Şubat'ta süreci başlatırlar
Havaş ve çelebi kariyerden açtıkları ilanlara geri dönüş yaptı Antalya için ama tgs’den bilgim yok. Bekliyoruz inşallah şans verirler

admin

Admin
Moderatör
sınavda toplam kaç soru var peki
Evet bende merak ediyorum kaç soru var toplamda ve süre durumu nedir tam detaylı öğrenebileceğim bir video varsa izlerim
0.5 için kaç soru çözmemiz lazım ortalama

Öncelikle dyned ingilizce sınavı sadece Yolcu Hizmetleri Memurlarına yapılıyor.

Sınavda sanırım 30-35 soru 0.5 puana denk gelir. Sınav çok kolay sorulardan başlayarak zorlaşıyor. Yani sadece genel zamanlara bakın ve saatlere çalışın.

Conrada

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, son ilana başvurdum ve sms aldim formu doldurup gönderdim. Sormak istedigim şey ben tip1 diyabet hastasıyım. Tgs de yer hizmetlerinde çalışmama engel bi durum mu? Kabine giremiyorum onu biliyorum ama yer hizmetlerinde çalışabilir miyim? Sağlık şartlarına hakim birisi yazabilirse sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu okuyanlar;