bende öyle düşünüyorum ama çağırılan arkadaşlar acaba evrak teslimi bizden daha mı önceydi onu öğrenebilirsek içimiz rahatlayacak :(
benim de içim hiç rahat değil ona göre kendimi hazırlamam lazım şimdi bugün ararlarsa aniden pazartesi diye benim için büyük sorun olacak En azından net bir tarihi öğrenmemiz iyi olacak

benim de içim hiç rahat değil ona göre kendimi hazırlamam lazım şimdi bugün ararlarsa aniden pazartesi diye benim için büyük sorun olacak En azından net bir tarihi öğrenmemiz iyi olacak
kesinlikle hocam benimde öyle umarım arkadaşlar dönerse fikir sahibi oluruz eğer bizden önce teslim edenler çağırılmışsa bizim haftaya sarkar demektir

kesinlikle hocam benimde öyle umarım arkadaşlar dönerse fikir sahibi oluruz eğer bizden önce teslim edenler çağırılmışsa bizim haftaya sarkar demektir
İnşallah üstad öyle olur bu sistem yanlış zaten en az bir hafta önce haber edilmesi gerekir herkes kendini daha rahat ona göre hazırlar nasip bakalım inşallah haftaya pazartesi'ye sarkar bizim eğitim öğleden sonra belli olur aramazlarsa pazartesi olmadığı kesin en azından

İnşallah üstad öyle olur bu sistem yanlış zaten en az bir hafta önce haber edilmesi gerekir herkes kendini daha rahat ona göre hazırlar nasip bakalım inşallah haftaya pazartesi'ye sarkar bizim eğitim öğleden sonra belli olur aramazlarsa pazartesi olmadığı kesin en azından
aynen öyle hocam iletişimde olalım aranırsam direkt size bilgi veririm ama bence bizim sarkar gibi haftaya çağırılan arkadaşlardan evrak teslim tarihi öğrenirsem size söylerim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.