reis beni şimdi aradılar 13 Mayıs için Ben durumu izah ettim dedim 13 Mayıs sıkıntı olabilir Bir sonraki eğitime yazalım dediler ama onun içinde net tarih vermediler inşallah sorun olmaz seni aradılar mı
hadi ya hocam bir sonraki eğitimde ne zaman olacak kim bilir siz onu mu tercih ettiniz beni henüz aramadılar

hadi ya hocam bir sonraki eğitimde ne zaman olacak kim bilir siz onu mu tercih ettiniz beni henüz aramadılar
mecbur onu tercih ettim dedim öyle bir imkanınız varsa çok iyi olur tamam dedi Büyük ihtimal bir sonraki eğitime yazılır dedi haber bekleyin dedi sonraki eğitiminde çok uzun süreceğini zannetmiyorum baksana herkese dönüyorlar neredeyse hızlı ilerliyor

mecbur onu tercih ettim dedim öyle bir imkanınız varsa çok iyi olur tamam dedi Büyük ihtimal bir sonraki eğitime yazılır dedi haber bekleyin dedi sonraki eğitiminde çok uzun süreceğini zannetmiyorum baksana herkese dönüyorlar neredeyse hızlı ilerliyor
evet hocam haklısınız bende bir düşüneceğim arayana kadar onlar çok teşekkür ederim haber vereceğim aranırsam

hocam benide aradılar net bir şey söylemedim dönüş yapacağım dedim bir sonraki eğitim 1 haftayıda 1 ayı da 2 ayıda bulabilir deniliyor böyle bir sorun olabilir mi 2 ay kadar bunu nasıl öğrenebiliriz
sen sordun mu hocam bir sonraki eğitim ne zaman olur tahmini diye

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.