naimduman25
HavaPersonel.Com
Belgeleri teslim ettik arayacaklarni soylediler işe girisimiz yapılcakmı acaba eğitim ne zman olucak bilgisi olan varmıdr ?
ne zaman mülakata girmiştiniz acabaBelgeleri teslim ettik arayacaklarni soylediler işe girisimiz yapılcakmı acaba eğitim ne zman olucak bilgisi olan varmıdr ?
27 nisanda bugun teslim ettim belgelerine zaman mülakata girmiştiniz acaba
Tgs ramp istanbul icin soruyorumHangi şehir ve yhm için mi
Muhakkak ararlar ama herahangi birsey demediler belki bilgisi olan yada p.tesi belge verilenlere bi telefon gelmismidir diye sormak istedimBende dün teslim ettim aynı şeyi söylüyorlar bekliyoruz bende 27 nisan mülakata girmiştim
Hepimiz zaten çalışıyoruz daha istifa vermedik illaki 3 5 gün önce ararlar veya mesajla
sizde sanırım 30 nisanda yhm için mülakata girdiniz. Kaçıncı sırada girdiniz mülakata ve nasıl geçti acabane zaman mülakata girmiştiniz acaba
sizde tgs ramp için mi girmiştiniz mülakata yoksa yhm için mi acabaBende dün teslim ettim aynı şeyi söylüyorlar bekliyoruz bende 27 nisan mülakata girmiştim
Hepimiz zaten çalışıyoruz daha istifa vermedik illaki 3 5 gün önce ararlar veya mesajla
evet bende 30 nisanda girdim mülakat güzel geçti dönüş bekliyorumsizde sanırım 30 nisanda yhm için mülakata girdiniz. Kaçıncı sırada girdiniz mülakata ve nasıl geçti acaba
referansınız var mıydı?evet bende 30 nisanda girdim mülakat güzel geçti dönüş bekliyorum
sizde tgs ramp için mi girmiştiniz mülakata yoksa yhm için mi acaba
Ben pazartesi evrak teslim ettim istanbul ramp , daha telefon gelmedi . İnşallah ararlar 3-5 gün önceden de işyerinden istifamı vereceğim çünkü daha vermedimMuhakkak ararlar ama herahangi birsey demediler belki bilgisi olan yada p.tesi belge verilenlere bi telefon gelmismidir diye sormak istedim
Ben pazartesi evrak teslim ettim istanbul ramp , daha telefon gelmedi . İnşallah ararlar 3-5 gün önceden de işyerinden istifamı vereceğim çünkü daha vermhaber bu haft agelmiyecek gbi sanrm
bu konu hakkında acaba bilgi nasıl edineceğiz gerçekten öncesinde haber verilse çok iyi olacakBen pazartesi evrak teslim ettim istanbul ramp , daha telefon gelmedi . İnşallah ararlar 3-5 gün önceden de işyerinden istifamı vereceğim çünkü daha vermedim
Bencede ben cıkışımı verdim evrak teslim sonrasi mecburen dolayisiyla bekliyorum suan bi an once haber gelir umarmbu konu hakkında acaba bilgi nasıl edineceğiz gerçekten öncesinde haber verilse çok iyi olacak
umarım gelir bu arada servis yok diyorlar eğitim sürecinde bu doğru muBencede ben cıkışımı verdim evrak teslim sonrasi mecburen dolayisiyla bekliyorum suan bi an once haber gelir umarm
Evet dogru kendi sartlarnla gitmek zorundasn nerde oturuyorsun semt olarakumarım gelir bu arada servis yok diyorlar eğitim sürecinde bu doğru mu
arnavutköyde hocam sizEvet dogru kendi sartlarnla gitmek zorundasn nerde oturuyorsun semt olarak
arnavutköyde hocam siz