TGS Tgs Işe Giriş Belgesi Sonrası Eğitim Süresi Ne Zaman Olucak 08.05.2024

• Konbuyu başlatan naimduman25
  • Başlangıç tarihi
naimduman25

naimduman25

HavaPersonel.Com
Belgeleri teslim ettik arayacaklarni soylediler işe girisimiz yapılcakmı acaba eğitim ne zman olucak bilgisi olan varmıdr ?

B

Barisal

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Hangi şehir ve yhm için mi

C

Commonxela

Bende dün teslim ettim aynı şeyi söylüyorlar bekliyoruz bende 27 nisan mülakata girmiştim
Hepimiz zaten çalışıyoruz daha istifa vermedik illaki 3 5 gün önce ararlar veya mesajla

naimduman25

naimduman25

HavaPersonel.Com
Bende dün teslim ettim aynı şeyi söylüyorlar bekliyoruz bende 27 nisan mülakata girmiştim
Hepimiz zaten çalışıyoruz daha istifa vermedik illaki 3 5 gün önce ararlar veya mesajla
Muhakkak ararlar ama herahangi birsey demediler belki bilgisi olan yada p.tesi belge verilenlere bi telefon gelmismidir diye sormak istedim

S

Sule156

HavaPersonel.Com
sizde tgs ramp için mi girmiştiniz mülakata yoksa yhm için mi acaba

H

HavacıKamuran

Muhakkak ararlar ama herahangi birsey demediler belki bilgisi olan yada p.tesi belge verilenlere bi telefon gelmismidir diye sormak istedim
Ben pazartesi evrak teslim ettim istanbul ramp , daha telefon gelmedi . İnşallah ararlar 3-5 gün önceden de işyerinden istifamı vereceğim çünkü daha vermedim

I

isimsizkullanıcı

Ben pazartesi evrak teslim ettim istanbul ramp , daha telefon gelmedi . İnşallah ararlar 3-5 gün önceden de işyerinden istifamı vereceğim çünkü daha vermedim
bu konu hakkında acaba bilgi nasıl edineceğiz gerçekten öncesinde haber verilse çok iyi olacak

I

isimsizkullanıcı

Konuyu okuyanlar;