TGS Tgs Işe Giriş Belgesi Sonrası Eğitim Süresi Ne Zaman Olucak 08.05.2024

• Konbuyu başlatan naimduman25
  • Başlangıç tarihi
Belgeleri teslim ettik arayacaklarni soylediler işe girisimiz yapılcakmı acaba eğitim ne zman olucak bilgisi olan varmıdr ?

Hangi şehir ve yhm için mi

Bende dün teslim ettim aynı şeyi söylüyorlar bekliyoruz bende 27 nisan mülakata girmiştim
Hepimiz zaten çalışıyoruz daha istifa vermedik illaki 3 5 gün önce ararlar veya mesajla

Bende dün teslim ettim aynı şeyi söylüyorlar bekliyoruz bende 27 nisan mülakata girmiştim
Hepimiz zaten çalışıyoruz daha istifa vermedik illaki 3 5 gün önce ararlar veya mesajla
Muhakkak ararlar ama herahangi birsey demediler belki bilgisi olan yada p.tesi belge verilenlere bi telefon gelmismidir diye sormak istedim

sizde tgs ramp için mi girmiştiniz mülakata yoksa yhm için mi acaba

Muhakkak ararlar ama herahangi birsey demediler belki bilgisi olan yada p.tesi belge verilenlere bi telefon gelmismidir diye sormak istedim
Ben pazartesi evrak teslim ettim istanbul ramp , daha telefon gelmedi . İnşallah ararlar 3-5 gün önceden de işyerinden istifamı vereceğim çünkü daha vermedim

Ben pazartesi evrak teslim ettim istanbul ramp , daha telefon gelmedi . İnşallah ararlar 3-5 gün önceden de işyerinden istifamı vereceğim çünkü daha vermedim
bu konu hakkında acaba bilgi nasıl edineceğiz gerçekten öncesinde haber verilse çok iyi olacak

Konuyu okuyanlar;