Peki b2 olup elenenler a1 olanların geçtiğini öğrenirse ne kadar üzülür ?
Şirket artık eleman seçme yöntemini değiştirdi ben ne yapabilirim
Kimsenin üzülmesini istemem ama biz boşuna mı çalışıp bu seviyeler geldik 🙁 bi farkımız olsun. şirket a1 eleman alacak olsaydı kolay dyned yapar geçerdi. Kaç tane sınavdan geçtik daha sürecin başındayız bir bu kadar daha yolumuz var. Zorluyorlar. Çalışan kazanır herkes seviyesine göre pozisyon seçmeli. Zaten bir süre sonra zorluk çekecektir o seviyede havalimanında iletişim kurabileceğini düşünmüyorum. Mülakatta da öyle. Her türlü yetersizdir. Bunlar doğrular 😕

Tabikide söyledikleriniz de haklısınız. Örneğin havacılık mezunu olup İngilizce seviyesi iyi olan adayların da başka bir mesleği olup İngilizcesi yine iyi olan adaylara bakılmayıp havacılık mezunu olanların seçilmesi lazım diye düşünüyorum bende. :) Ama yine de A1 B1 B2 sıralaması yapmayalım. Evet şirket alımları çok daha zorlaştırdı. Buda bizim dönemimize denk geldi. Hayırlısı deyip geçelim. Sonuçta A1 seviyede olupta sınava çağırılanlar oldu. Tekrardan herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Bu seviyeye gelmek için emek verdik diyorsunuz. Umarım emeklerinizin çok daha fazlasını alırsınız. Havacılık mezunlarının da haftalık İngilizce öğrenme saatinin dışında başka bir yabancı dil öğrenme çabasını da unutmayalım. Eğer konu A1 B1 seviyesi ile ilgili ise konuşacak çok durum var demek :)

Arkadaşlar artık işe girmek zor tgs firması memurlarına neredeyse diğer sektörlerdeki müdür maaşından fazla maaş ödüyor. E doğal olarak işin ücretinin cazibesi arttıkça değerlendirmeler de sıkılaşıyor. Eskiden bu kadar bilinirliği de yoktu son zamanlarda herkesin bildiği bir iş kolu oldu.

• Like
Tepkiler: 145306
Bu seviyeye gelmek için emek verdik diyorsunuz. Umarım emeklerinizin çok daha fazlasını alırsınız. Havacılık mezunlarının da haftalık İngilizce öğrenme saatinin dışında başka bir yabancı dil öğrenme çabasını da unutmayalım. Eğer konu A1 B1 seviyesi ile ilgili ise konuşacak çok durum var demek :)
Yani bir mühendisin TGS alımına başvuru yapması bir havacılık mezunu adayının önünü kapatmış olmakta. Buda hiç adil değil. Herkes okuduğu bölüm de uzmanlaşsın diyeceğim ama burası Türkiye :)
Ben de lisans havacılık mezunuyum ama konu havacılık mezunu olmak değil maalesef. Artık A1 A2 insanların şansının bu sektörde düşük olması, size göre üzücü de olsa. Benim bahsettiğim konu oydu tam olarak. İkinci olarak dediğinize katılıyorum aslında öncelik verilmesi gereken havacılık mezunları olması daha sonra ingilizce seviyesi gelmeli🤝🏻

Tabikide söyledikleriniz de haklısınız. Örneğin havacılık mezunu olup İngilizce seviyesi iyi olan adayların da başka bir mesleği olup İngilizcesi yine iyi olan adaylara bakılmayıp havacılık mezunu olanların seçilmesi lazım diye düşünüyorum bende. :) Ama yine de A1 B1 B2 sıralaması yapmayalım. Evet şirket alımları çok daha zorlaştırdı. Buda bizim dönemimize denk geldi. Hayırlısı deyip geçelim. Sonuçta A1 seviyede olupta sınava çağırılanlar oldu. Tekrardan herkesin hakkında hayırlısı olsun.
şöyle ki a1 seviyede sınava çağırılanlar başlangıç seviyesi olarak çağırıldı. Seviyesini iyi olarak seçip de çağırılan arkadaşımız ve başlangıç seçip çağırılan arkadaşımız arasındaki farkı zaten şirket bilir ve buna göre de hareket eder diye düşünüyorum. biraz kaba tabir olacak kusura bakmayın, bu iki kişi çağırıldı örneğin ancak aynı kulvarda yarışacağını düşünmüyorum

• Like
Tepkiler: Vikus
şöyle ki a1 seviyede sınava çağırılanlar başlangıç seviyesi olarak çağırıldı. Seviyesini iyi olarak seçip de çağırılan arkadaşımız ve başlangıç seçip çağırılan arkadaşımız arasındaki farkı zaten şirket bilir ve buna göre de hareket eder diye düşünüyorum. biraz kaba tabir olacak kusura bakmayın, bu iki kişi çağırıldı örneğin ancak aynı kulvarda yarışacağını düşünmüyorum

İste limanda çalıştığım için aynı kulvarda çalışılıyor kendi gözlerim ile her gün şahit oluyorum. Bunu demek istiyorum 🙏

Arkadaşlar dönüş alan oldu mu. Online sonrası dönüşler 3 günde oldu bu sizce uzun mu sürecek? Ne düşünüyorsunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.