TGS TGS DTM’DE GİRİLEN SINAV SONRASI SÜREÇ HAKKINDA

• Konbuyu başlatan havacilik
  • Başlangıç tarihi
bir ara sınıf ögretmenlerini kimya ögretmenliğine geçirdiler. Yıllarca kimya ögretmeni ataması yapılmadı mesela.
memurluk için başvursak kpss puanından başka bir de alan sınavı istiyor 90 puanla alıyor

A

Tabiki de herkes başvurabilir, demek istediğim bu bölümü okumuş uzmanlaşmış bir kişinin farklı sektörden başvuran kişiye göre bir avantajı olmalı, olmayacaksa kapatılmalı zaten bölüm. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz da anlaşamadık:)
evet ülkede genel olarak kimse mezun olduğu işi yapamıyor öyle bir problemimiz var ne yazık ki

Arkadaşlar bu başlık altında gelen her mesaja heyecanla ve stresle bakıyorum başka bir başlık açıp orada tartışabiliriz bu durumu teşekkürler.

Ben bazı havayolu şirketlerinin ilanlarında gördüm tercihen havacılık mezunu diye. Bu şekilde de yayılmasını umuyorum yer hizmetlerinde de
Evet öyle diyorlar ama içine Bi gir her meslekten personel bulursun hele var ya hava trafiği hiç demiyorum hava trafikten tüm çalışan personelleri mikrofon uzatıyorlar hangi mesleği okudun diye mat ogretmenu var gıda mühendisi mühendisi desen var ama bilgisayar okuyan var içlerinden sadece 1 tanesi hava trafik kontrolörlügü mezunuydu sadece 1 tane şaka gibi

Bu kadar zorladıklarına göre aşamalarda, artık biz havacılık mezunlarının da bi tık önde olacağını düşünüyorum
Suç herkesi alan şirketlerde değil ki havacılıkta ve hatta eğitimi genelinde ingilizce öğretmemeleri

DTM sınavından sonra herhangi bir mesaj, arama vs dönüş alan oldu mu

Tüm herkesin yerinde sınavı tamamlanmadan dönüşler olmaz arkadaşlar. Daha belki de yerinde sınavların dörtte biri yapılmadı. Sakin olalım. Süreç uzun işleyecek aldığım bilgilere göre. Sakin ve stressiz kalmakta fayda var.

Tüm herkesin yerinde sınavı tamamlanmadan dönüşler olmaz arkadaşlar. Daha belki de yerinde sınavların dörtte biri yapılmadı. Sakin olalım. Süreç uzun işleyecek aldığım bilgilere göre. Sakin ve stressiz kalmakta fayda var.
Evet admin nisana kadar olan bir süreç demişti ben de sınavlar bitmeden dönüş olmayacağını düşünüyorum hayırlısı

Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bir sorun olacak DTM A1 blokta sınava gireceğim yazıyor mesajda fakat verilen adrese metro ile ulaşım sağlanabiliyor mu bilgi verebilir misiniz

Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bir sorun olacak DTM A1 blokta sınava gireceğim yazıyor mesajda fakat verilen adrese metro ile ulaşım sağlanabiliyor mu bilgi verebilir misiniz
Yanında metro var evet. DTM fuar merkezi olması lazım. M1A metrosu idi diye hatırlıyorum.

1 hafta içinde dönüş olacağını söylemiş gözetmen, bir arkadaşımız yazmış

Arkadaşlar günaydın bana şimdi kurul mülakatı mesaji geldi

Konuyu okuyanlar;