Ben şunu merak ediyorum herkese 32 soru soruldu ama bazı kişilere a2 bazı kişilere B2 bazında soruldu şimdi sorum şu farz edelim ki sınava giren 2 kişide 10 soru çözdü ama birisinde kolay sorular doğru diğerinde ise zor sorular doğru sistem bunu nasıl ayırt edip bize olumlu olumsuz yanıtını vericek ?!

• Like
Tepkiler: 145306
Ben şunu merak ediyorum herkese 32 soru soruldu ama bazı kişilere a2 bazı kişilere B2 bazında soruldu şimdi sorum şu farz edelim ki sınava giren 2 kişide 10 soru çözdü ama birisinde kolay sorular doğru diğerinde ise zor sorular doğru sistem bunu nasıl ayırt edip bize olumlu olumsuz yanıtını vericek ?!
Hepeak her seviye için geçer bir not belirliyor bu notu geçerseniz belirtmiş olduğunuz seviye gerçekten sahipsiniz tabi b2 de geçer not alan ile A2 de geçer not alan aynı skalakada değildir bir seviyedeki kişi kendi seviyesindekilerle karşılaştırılır ve en iyiler seçilir ve bir eleme yöntemiyle kişiler gitgide azaltılır
1. Sırada. B2 seviye ful yapanlar
2.sırada. B2 geçer not alanlar
3.sırada. B1 ful çekenler
4.sırada. B1 geçer not alanlar

Yukarıdaki Gibi bilgisayar sıralar sonra bu kişiler toplam 1000 kişiyse ve ben 800 kişi alacaksam son sıradakilerden elerim yukarıya doğru
Piramid sistemi gibi düşünebilirsin

Hepeak her seviye için geçer bir not belirliyor bu notu geçerseniz belirtmiş olduğunuz seviye gerçekten sahipsiniz tabi b2 de geçer not alan ile A2 de geçer not alan aynı skalakada değildir bir seviyedeki kişi kendi seviyesindekilerle karşılaştırılır ve en iyiler seçilir ve bir eleme yöntemiyle kişiler gitgide azaltılır
1. Sırada. B2 seviye ful yapanlar
2.sırada. B2 geçer not alanlar
3.sırada. B1 ful çekenler
4.sırada. B1 geçer not alanlar

Yukarıdaki Gibi bilgisayar sıralar sonra bu kişiler toplam 1000 kişiyse ve ben 800 kişi alacaksam son sıradakilerden elerim yukarıya doğru
Piramid sistemi gibi düşünebilirsin
A1 olanların bile sınava girdiğini düşünüyorum. Onlar ilk sırada elenir.

A1 olanların bile sınava girdiğini düşünüyorum. Onlar ilk sırada elenir.
Arkadaşlar,

A1 SEVİYESİNDE Kİ ARKADAŞLAR ADINA SÖYLÜYORUM; NEDEN ELENİR DİYORSUNUZ ? SINAVA GİREN BİR A1 SEVİYESİNDE Kİ ADAY ŞİMDİ BU SİZİN YAZDIĞINIZI OKUDUĞUNDA NE KADAR ÜZÜLECEK HABERİNİZ VAR MI? YAPMAYİN BÖYLE YORUMLAR VE EMİNİM Kİ İBRAHİM ÖZCAN BEY’İN DEDİĞİ ELEME SİSTEMİ GİBİ YAPACAKLARINI ASLA DÜŞÜNMÜYORUM.

kendimizi kandırmayalım bu kadar zorlu bir süreç yaşanıyorken b1 b2 dururken a1 adayın şansı var mı sizce? Kişi üzülmek yerine bence kendi seviyesinde pozisyonlara bakmalı üzülecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Arkadaşlar,

A1 SEVİYESİNDE Kİ ARKADAŞLAR ADINA SÖYLÜYORUM; NEDEN ELENİR DİYORSUNUZ ? SINAVA GİREN BİR A1 SEVİYESİNDE Kİ ADAY ŞİMDİ BU SİZİN YAZDIĞINIZI OKUDUĞUNDA NE KADAR ÜZÜLECEK HABERİNİZ VAR MI? YAPMAYİN BÖYLE YORUMLAR VE EMİNİM Kİ İBRAHİM ÖZCAN BEY’İN DEDİĞİ ELEME SİSTEMİ GİBİ YAPACAKLARINI ASLA DÜŞÜNMÜYORUM.

Arkadaşlar,

Peki b2 olup elenenler a1 olanların geçtiğini öğrenirse ne kadar üzülür asıl ?
Şirket artık eleman seçme yöntemini değiştirdiği kendi söylüyor geçen yıllarda tabi ki böyle şeyler pek geçerli değildi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.