1
1907
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Bir haftayı bulacak diyorlarArkadaşlar dönüş alan oldu mu. Online sonrası dönüşler 3 günde oldu bu sizce uzun mu sürecek? Ne düşünüyorsunuz?
Bir haftayı bulacak diyorlarArkadaşlar dönüş alan oldu mu. Online sonrası dönüşler 3 günde oldu bu sizce uzun mu sürecek? Ne düşünüyorsunuz?
Bu ne ki moda tasarım okuyupta tgsde çalışan mi dersin veya fizyoterapistlik veya anaokulu öğretmeni mi dersin Yani arkadaşlar alan havacılık ama havacılık okuyanların dışında herkes var içinde...Yani bir mühendisin TGS alımına başvuru yapması bir havacılık mezunu adayının önünü kapatmış olmakta. Buda hiç adil değil. Herkes okuduğu bölüm de uzmanlaşsın diyeceğim ama burası Türkiye![]()
Arkadaşlar artık işe girmek zor tgs firması memurlarına neredeyse diğer sektörlerdeki müdür maaşından fazla maaş ödüyor. E doğal olarak işin ücretinin cazibesi arttıkça değerlendirmeler de sıkılaşıyor. Eskiden bu kadar bilinirliği de yoktu son zamanlarda herkesin
Yani bir mühendisin TGS alımına başvuru yapması bir havacılık mezunu adayının önünü kapatmış olmakta. Buda hiç adil değil. Herkes okuduğu bölüm de uzmanlaşsın diyeceğim ama burası Türkiye![]()
Çok özel üniversitenin olup ve bu bölümü herkesi tercih etmesinden kaynaklandığını düşünüyorm ve böylece bilinirlik artıyorArkadaşlar artık işe girmek zor tgs firması memurlarına neredeyse diğer sektörlerdeki müdür maaşından fazla maaş ödüyor. E doğal olarak işin ücretinin cazibesi arttıkça değerlendirmeler de sıkılaşıyor. Eskiden bu kadar bilinirliği de yoktu son zamanlarda herkesin bildiği bir iş kolu oldu.
Tgs açmasın o zaman en az önlisans mezunu diye. Sınırlama getirmezse, şartları sağlayan herkes başvuru yapar. Tercih meselesi.Bu ne ki moda tasarım okuyupta tgsde çalışan mi dersin veya fizyoterapistlik veya anaokulu öğretmeni mi dersin Yani arkadaşlar alan havacılık ama havacılık okuyanların dışında herkes var içinde...
Kim diyor? Tgs den mi duydunuzBir haftayı bulacak diyorlar
Evet sınavda duran gözetmene sordumKim diyor? Tgs den mi duydunuz
Teşekkür ederimEvet sınavda duran gözetmene sordum
Yanlış hatırlamıyorsam saydığım mesleklerde önlisans mezunu olanlardı.aslinda hepsi yapıyor bunu pegasusta çelebide havaşta kısıtlama gelmeli diye düşünüyorum özellikle sağlık okuyanların oranı çok fazla içlerinde hemşire olan bile vardı ama bu thy kabindeydi farketmiyor ki yani hepsi yapıyor bunu ben havacılara çok üzülüyorumTgs açmasın o zaman en az önlisans mezunu diye. Sınırlama getirmezse, şartları sağlayan herkes başvuru yapar. Tercih meselesi.
Ben havacıyım, hiç bir ayrıcalığı yok şuan ki aklım olsa hiç okumazdım. Gider İngilizcemi geliştirir başvuru yapardim, havacılıkta çalışmak için bölümü okumanın bir avantajı olmuyor ne yazık ki.Yanlış hatırlamıyorsam saydığım mesleklerde önlisans mezunu olanlardı.aslinda hepsi yapıyor bunu pegasusta çelebide havaşta kısıtlama gelmeli diye düşünüyorum özellikle sağlık okuyanların oranı çok fazla içlerinde hemşire olan bile vardı ama bu thy kabindeydi farketmiyor ki yani hepsi yapıyor bunu ben havacılara çok üzülüyorum
Evet dogru. Çok farklı dengeler var bir şey diyemiyorum. Eskiden havacılık diye bir bölüm yoktu. Lise mezunu yapıyordu bu işi. + olmuştur yinede tercihen havacılık mezunu alıyorlardır belkideYanlış hatırlamıyorsam saydığım mesleklerde önlisans mezunu olanlardı.aslinda hepsi yapıyor bunu pegasusta çelebide havaşta kısıtlama gelmeli diye düşünüyorum özellikle sağlık okuyanların oranı çok fazla içlerinde hemşire olan bile vardı ama bu thy kabindeydi farketmiyor ki yani hepsi yapıyor bunu ben havacılara çok üzülüyorum
Evet dogru. Çok farklı dengeler var bir şey diyemiyorum. Eskiden havacılık diye bir bölüm yoktu. Lise mezunu yapıyordu bu işi. + olmuştur yinede tercihen havacılık mezunu alıyorlardır belkide
Benim ablam turuzm otel otel mezunuydu stajını thy de yapıyordu. Havacılık diye bölüm zaten yoktu. Garip olmuş. Kesinlikle dil önemli. En azından bölümü ingilizce okuyorsunuz + sı çokturBen havacıyım, hiç bir ayrıcalığı yok şuan ki aklım olsa hiç okumazdım. Gider İngilizcemi geliştirir başvuru yapardim, havacılıkta çalışmak için bölümü okumanın bir avantajı olmuyor ne yazık ki.
+sonsuzYanlış hatırlamıyorsam saydığım mesleklerde önlisans mezunu olanlardı.aslinda hepsi yapıyor bunu pegasusta çelebide havaşta kısıtlama gelmeli diye düşünüyorum özellikle sağlık okuyanların oranı çok fazla içlerinde hemşire olan bile vardı ama bu thy kabindeydi farketmiyor ki yani hepsi yapıyor bunu ben havacılara çok üzülüyorum
Bu kadar zorladıklarına göre aşamalarda, artık biz havacılık mezunlarının da bi tık önde olacağını düşünüyorumBen havacıyım, hiç bir ayrıcalığı yok şuan ki aklım olsa hiç okumazdım. Gider İngilizcemi geliştirir başvuru yapardim, havacılıkta çalışmak için bölümü okumanın bir avantajı olmuyor ne yazık ki.
Olması gereken bu, artısı yoksa da üniversiteler kapatmalı bu bölümü insanlar boşu boşuna masraf yapmasın emek vermesin. Daha önce bu bölüm yoktu deniyor da ben 10 sene önce olmayan onlarca önlisans bölümü sayarım.Bu kadar zorladıklarına göre aşamalarda, artık biz havacılık mezunlarının da bi tık önde olacağını düşünüyorum
EvetBen bazı havayolu şirketlerinin ilanlarında gördüm tercihen havacılık mezunu diye. Bu şekilde de yayılmasını umuyorum yer hizmetlerinde de
Hayır havaalanında çalışmak için bu bölüme bi ihtiyaç yoktu. Yanlış anlamıssınız dediğimi. Bölüm açıldıysada tercihen havacılık mezunu diye ilan şartı olmalı. Aksi halde kapatılmalı.Burada tercih edenlerin farklı bölüm mezunlarının tercih etmesinde bi sakınca yok sartlar bu şekilde olunca.Olması gereken bu, artısı yoksa da üniversiteler kapatmalı bu bölümü insanlar boşu boşuna masraf yapmasın emek vermesin. Daha önce bu bölüm yoktu deniyor da ben 10 sene önce olmayan onlarca önlisans bölümü sayarım.
sadece havacılık değil her şey için böyle, nereye başvursak kendi bölümümüzle alakalı almıyor alternatif işlere yönleniyoruz mecburen.Ben havacıyım, hiç bir ayrıcalığı yok şuan ki aklım olsa hiç okumazdım. Gider İngilizcemi geliştirir başvuru yapardim, havacılıkta çalışmak için bölümü okumanın bir avantajı olmuyor ne yazık ki.
bir ara sınıf ögretmenlerini kimya ögretmenliğine geçirdiler. Yıllarca kimya ögretmeni ataması yapılmadı mesela.sadece havacılık değil her şey için böyle, nereye başvursak kendi bölümümüzle alakalı almıyor alternatif işlere yönleniyoruz mecburen.
Tabiki de herkes başvurabilir, demek istediğim bu bölümü okumuş uzmanlaşmış bir kişinin farklı sektörden başvuran kişiye göre bir avantajı olmalı, olmayacaksa kapatılmalı zaten bölüm. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz da anlaşamadıksadece havacılık değil her şey için böyle, nereye başvursak kendi bölümümüzle alakalı almıyor alternatif işlere yönleniyoruz mecburen