Geri dönüşler bi 10-15 günü bulacak gibi görünüyor
Anksiyete modumuz açıldı her gelen bildirime anında bakıyorumGeri dönüşler bi 10-15 günü bulacak gibi görünüyor
DTM de girilen sınav sonrası süreç hakkında olumlu olumsuz dönüş alanlar bu başlık altında topl
Aynen:d forumdan çıkamaz oldum.Anksiyete modumuz açıldı her gelen bildirime anında bakıyorum
Evet birebir ilk sınav gibiydi sınav sistemi.Online sınav sonrası test olarak mı yapıldı tekrar sınav.
teşekkür ederim.Evet birebir ilk sınav gibiydi sınav sistemi.
Diğer dönüş 3 gün içinde olmuştu bana bu da öyle olabilir belki. O dönüş için de 1 2 haftayı bulur diyorlardıGeri dönüşler bi 10-15 günü bulacak gibi görünüyor
aynen en geç pazar akşamına kadar bir dönüş bekliyorum benDiğer dönüş 3 gün içinde olmuştu bana bu da öyle olabilir belki. O dönüş için de 1 2 haftayı bulur diyorlardı
Ben de öyleaynen en geç pazar akşamına kadar bir dönüş bekliyorum ben
Umarım öyle olur bilinmezlik insanı yoruyoraynen en geç pazar akşamına kadar bir dönüş bekliyorum ben
Diğer dönüş 3 gün içinde olmuştu bana bu da öyle olabilir belki. O dönüş için de 1 2 haftayı bulur diyorlardır
Daha geç donus sağlanır. Olumlu ve olumsuzlar ayıklanacak.Diğer dönüş 3 gün içinde olmuştu bana bu da öyle olabilir belki. O dönüş için de 1 2 haftayı bulur diyorlardı
Bunu sistem yapmıyor mu online daki gibiDaha geç donus sağlanır. Olumlu ve olumsuzlar ayıklanacak.
Benim düşüncem online da yapıldı ikinci bir sınava dahil edilmez iki dil bilenler belki sözlü mülakatta oluriki dilden sınava girecek olarlar aynı gün içinde mi sınav olucaklar bilgisi olan var mı