Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bir şey sorabilir miyim ben 13 ü için arandım ama çok sıkışık işlerim var bir sonraki eğitim tarihini seçtim o tahmini ne zaman olur 2 ayı bulmaz dimi öyle dediler
hocam bir şey sorabilir miyim ben 13 ü için arandım ama çok sıkışık işlerim var bir sonraki eğitim tarihini seçtim o tahmini ne zaman olur 2 ayı bulmaz dimi öyle dediler
Eğitimlerin net bir tarihi olmuyor demişlerdi kurul mülakatında bize. Hatta sizin durumunuz için örnek verilmişti, eğitim tarihi uygun olmayanlar sonraki eğitime alınıyor fakat sonraki eğitimin ne zaman açılacağı belli olmuyor diye. Şu an için bekleyen çok kişi olduğu için eğitimlerin çok geçe kalacağını sanmıyorum ama yine de belli olmaz maalesef.
Eğitimlerin net bir tarihi olmuyor demişlerdi kurul mülakatında bize. Hatta sizin durumunuz için örnek verilmişti, eğitim tarihi uygun olmayanlar sonraki eğitime alınıyor fakat sonraki eğitimin ne zaman açılacağı belli olmuyor diye. Şu an için bekleyen çok kişi olduğu için eğitimlerin çok geçe kalacağını sanmıyorum ama yine de belli olmaz maalesef.
hocam bende o şekilde düşünüyorum ama iki ay örneği falan verildi açıkcası o endişelendirdi beni o durum o kadar uzamaz umarım eğitimler arasında ne kadar süre oluyor bilinse tahmin yürütürüz aslında
hocam bir şey sorabilir miyim eğitimde ilk gün erken mi çıkarıyorlar yani saat kaç gibi çıkıyoruz eğitimden ilk gün sanki daha erken bırakılıyor dendi ona göre resmi iş halledeceğim kurum kapanmadan bırakıyolarsa
hocam merhaba eğitim günü ilk zamanlar erken mi bırakıyorsunuz pazartesi eğitime çağrıldım ama 17:00 a kadar resmi bir iş halletmem lazım acaba erken bırakıyorlar mı ilk gün
hocam bir şey sorabilir miyim eğitimde ilk gün erken mi çıkarıyorlar yani saat kaç gibi çıkıyoruz eğitimden ilk gün sanki daha erken bırakılıyor dendi ona göre resmi iş halledeceğim kurum kapanmadan bırakıyolarsa
Ben eğitime henüz çağrılmadım detaylı bilmiyorum fakat daha önceden eğitime giren tanıdığım var. Ondan bildiğim kadarıyla erken çıkma gibi bir şey yoktu.
Ben eğitime henüz çağrılmadım detaylı bilmiyorum fakat daha önceden eğitime giren tanıdığım var. Ondan bildiğim kadarıyla erken çıkma gibi bir şey yoktu.
pardon ben sizi eğitimde sandım ilk gün sanki erken bırakılıyormuş pazartesi günü sadece sorun bemim acaba erken bırakılır mı ilk gün diye onu merak ediyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.