Teşekkür ederim. Peki hocalardan önümüzdeki eğitimin ne zaman olduğunu öğrenme şansınız bar var mı? 10 kişiye yakın bir grubumuz var hepimiz çok heyecanlıyız bekliyoruz en azından tarihi bilsek içimiz biraz rahatlar
10 kişiye yakın grubumuz var derken ne demek istediniz. Mülakata girenler mi 10 kişi:/

Selamlar, 30 Nisan 2024 13:00 grubunda mülakata girdim. Açılan konulardan anladığım kadarıyla olumsuz geri dönüş alan kişiler olmuş. Başka olumlu/olumsuz dönüş alan var mı? 16 Mayıs tarihinde yeni bir eğitim planlanacağını yazmışlar acaba o zamana kadar dönüş alır mıyız?
30 Nisan 13 grubu sonrası mülakat bekleyen başka grup var mıydı 11 grubu sonrası 13 grubunu aldılarda gün içinde kaç kişi girdi mülakata diye merak ediyorum da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.