hocam merhaba eğitim günü ilk zamanlar erken mi bırakıyorsunuz pazartesi eğitime çağrıldım ama 17:00 a kadar resmi bir iş halletmem lazım acaba erken bırakıyorlar mı ilk gün

İlk eğitim gününde güvenlik bilinci eğitimi veriliyor ve gün sonunda o eğitimin sınavı yapılıyor. Değişkenlik gösterebilmekle beraber bizim ilk gün 3 buçuk 4 civarı bitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğim gibi, değişkenlik gösterebilir daha uzun da sürebilir. Erken çıkma durumunuz da olmaz çünkü apron kartının çıkabilmesi için önemli bir sınav ve girilme zorunluluğu var.

2 Nisan’da kurul mülakatına girmiştim. Yaklaşık 15 gün sonra olumlu dönüş oldu. Yanlış hatırlamıyorsam eğitimden 4-5 gün önce de eğitim tarihi ile alakalı bilgilendirme için aradılar.
Tebrikler Hayırlı olsun olsun. Sağlık raporunun kapsamında neler vardı acaba mesaj atıp ertesi gün isteniyorsa diye soruyorum:)

Tebrikler Hayırlı olsun olsun. Sağlık raporunun kapsamında neler vardı acaba mesaj atıp ertesi gün isteniyorsa diye soruyorum:)
Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Kan Şekeri, HbsAg, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili. Bunlar istenen tetkikler. Anlaşmalı hastaneler var, mesela ben Florya Hastanesi’nden tüm tetkikleri 600 TL’ye almıştım. Aynı gün içinde, ortalama 2-3 saat gibi bir sürede teslim alabiliyorsunuz tüm test sonuçlarını.

Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Kan Şekeri, HbsAg, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili. Bunlar istenen tetkikler. Anlaşmalı hastaneler var, mesela ben Florya Hastanesi’nden tüm tetkikleri 600 TL’ye almıştım. Aynı gün içinde, ortalama 2-3 saat gibi bir sürede teslim alabiliyorsunuz tüm test sonuçlarını.
Wow baya bişiler isteniyormuş anlaşmalı hastaneye gitmekten başka çare yok bunları yapabilmek için. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Hayırlı olsun başarılar diliyorum

• Like
Tepkiler: AviationSoul
Birsonraki eğitim ne zamandır biliyor musunuz

E-nabızını kontrol ettiler mi peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.