16 Mayıs tarihini ben yazmıştım farklı bir konuda fakat kesinliği yok o tarihin. Bugün de 13 Mayıs için eğitim planlandığını söyledi aynı hocamız. Henüz tam olarak netleşmediği için dönüşler yapılmıyor muhtemelen ama 3 aşağı 5 yukarı bu tarihler arasında olur. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, güzel haberler alırsınız inşallah.

16 Mayıs tarihini ben yazmıştım farklı bir konuda fakat kesinliği yok o tarihin. Bugün de 13 Mayıs için eğitim planlandığını söyledi aynı hocamız. Henüz tam olarak netleşmediği için dönüşler yapılmıyor muhtemelen ama 3 aşağı 5 yukarı bu tarihler arasında olur. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, güzel haberler alırsınız inşallah.
Siz eğitimde misiniz

hocam çok teşekkür ederiz net bir şey çıkarsa tarihle alakalı bu konu hakkında bilgi verirseniz öncesinde çok seviniriz ona göre iş durumlarını ayarlayacağız da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.