Take off jr. ingilizce ve kurul mülakatını mı tamamladınız? İkisi peşpeşe mi gerçekleşiyor? İngilizce hemen açıklanıyor o zaman anladığım kadarıyla
Üniversitelere özel ilanla girenler kurul ve ingilizce mülakatlarını tamamladı. Hayır ingilizce hemen açıklanmıyor. Benim kurul mailimin gelmesi 3 hafta sürmüştü diye hatırlıyorum.

Üniversitelere özel ilanla girenler kurul ve ingilizce mülakatlarını tamamladı. Hayır ingilizce hemen açıklanmıyor. Benim kurul mailimin gelmesi 3 hafta sürmüştü diye hatırlıyorum.
Sizin de mi üniversite özel? Bazıları 3 hafta bazıları ertesi gün cevap aldığını söylüyor. Kurul maili ve mülakat arasında ne kadar süre oluyor acaba şehir değiştirme durumu için vs?

Sizin de mi üniversite özel? Bazıları 3 hafta bazıları ertesi gün cevap aldığını söylüyor. Kurul maili ve mülakat arasında ne kadar süre oluyor acaba şehir değiştirme durumu için vs?
benim üniversite özeldi size 1 hafta önceden haber veriyorlar mesela ing mülakatı geçtiniz kurul mülakatı planlandı kurul maili 8inde geldiyse mülakat 15i 16sı gibi oluyor yani benim öyle olmuştu. İngilizce mülakatı geçtiğimi öğrenmem ise 3 hafta sürmüştü.

• Like
Tepkiler: airrot
Üniversite özel ve take off jr süreçleri farklı yürüyor olabilir bu başlık altında tartışılması kafa karışıklığı yaratıyor.
Take off jr için geçen sene ya da bu sene girenler açıklık getirirse sevinirim. Mülakat online mı ve karşımıza gerçek insanlar mı çıkıyor? Ne kadar sürüyor? Bu sene girmiş olan take off jr’cılar cevaplarsa seviniriz

Evet online, gerçek biriyle görüşüyorsunuz. 20 dk planlanmıştı ama benim 10 dk sürdü. Genel sohbet ediyorsunuz aslında.

• Like
Tepkiler: pingpong
Üniversite özel ve take off jr süreçleri farklı yürüyor olabilir bu başlık altında tartışılması kafa karışıklığı yaratıyor.
Take off jr için geçen sene ya da bu sene girenler açıklık getirirse sevinirim. Mülakat online mı ve karşımıza gerçek insanlar mı çıkıyor? Ne kadar sürüyor? Bu sene girmiş olan take off jr’cılar cevaplarsa sevinir

Neler konuştunuz siz
Tam olarak içeriği ile ilgili bilgi vermem doğru olmayabilir ama benim deneyimim biraz da yeni tanıştığım biriyle öylece sohbet ediyorum gibiydi.

• Like
Tepkiler: admin
Alakasız sorular sorulduğundan bahsedilmiş. Sizde de öyle mi oldu acaba
Merhaba, ben (take off jr) grup mülakatını geçmeme rağmen hala ingilizce mülakatla ilgili bir mail almadım. Herkeste böyle mi ve kişilik envanterinin bir eleyiciliği olmadığı konusunda emin miyiz?

Merhaba, ben (take off jr) grup mülakatını geçmeme rağmen hala ingilizce mülakatla ilgili bir mail almadım. Herkeste böyle mi ve kişilik envanterinin bir eleyiciliği olmadığı konusunda emin miyiz?
Bana da bir mail gelmedi. Envanter'in eleyeci olduğunu düşünmüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.