Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben Take-Off jr. İlanı kapsamındaki sürecime 17 Şubat itibariyle genel yetenek ve ingilizce sınavı ile başladım. Sonraki aşamalarda da başarılı olup 14 Mart itibariyle de kurul mülakatına davet edildim mülakat yapıldı ve sonuç bekliyorum. Süreçler çok farklı ilerliyor anladığım kadarıyla. Burada benim gibi sonuç bekleyen var mı? Bekleyen varsa yanıt verirse çok memnun olurum.
Ben pazarlama ve satış istiyordum fakat programı en başında başvururken pazarlama ve satış bir tek bende mi yoktu? en yakın birim marka ve müşteri diye onu işaretledim.
Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran herkese başarılar dilerim. Benim bir sorum var belge güncelleme ile ilgili. 24 Nisan saat 10.00 kadar e devletten aldığımız belgeleri tekrar güncellemenizi beklediğimizi hatırlatalım denmiş bir mailde fakat ben 18.00 de yükleme yapabildim sizce bundan dolayı elenir miyim?Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran herkese başarılar dilerim. Benim bir sorum var belge güncelleme ile ilgili. 24 Nisan saat 10.00 kadar e devletten aldığımız belgeleri tekrar güncellemenizi beklediğimizi hatırlatalım denmiş bir mailde fakat ben 18.00 de yükleme yapabildim sizce bundan dolayı elenir miyim?Teşekkürler.
Arkadaşlar ben de bu ilana başvururken pazarlama seçmiştim ve cv'mde pazarlamaya yönelik. 1,5 yıl pazarlama alanında stajım var. Buna rağmen beni planlama departmanının altındaki bir pozisyon ile kurul mülakatına soktular. Bir yanlışlık olma ihtimali var mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.