THY Take Off Jr Alımları Hakkında

• Konbuyu başlatan npua
  • Başlangıç tarihi
N

npua

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar alımlar düzenli aralıklarla mı yapılıyor örneğin 6 ayda 1 olacak şekilde yoksa tamamiyen belirsiz bir şekilde mi?

admin

admin

Admin
Moderatör
Genelde yılda 1 gerçekleşiyor.

E

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Merhaba ben Take-Off jr. İlanı kapsamındaki sürecime 17 Şubat itibariyle genel yetenek ve ingilizce sınavı ile başladım. Sonraki aşamalarda da başarılı olup 14 Mart itibariyle de kurul mülakatına davet edildim mülakat yapıldı ve sonuç bekliyorum. Süreçler çok farklı ilerliyor anladığım kadarıyla. Burada benim gibi sonuç bekleyen var mı? Bekleyen varsa yanıt verirse çok memnun olurum.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba ben Take-Off jr. İlanı kapsamındaki sürecime 17 Şubat itibariyle genel yetenek ve ingilizce sınavı ile başladım. Sonraki aşamalarda da başarılı olup 14 Mart itibariyle de kurul mülakatına davet edildim mülakat yapıldı ve sonuç bekliyorum. Süreçler çok farklı ilerliyor anladığım kadarıyla. Burada benim gibi sonuç bekleyen var mı? Bekleyen varsa yanıt verirse çok memnun olurum.

Take off jr başvurduğunuza eminsiniz değil mi ? İlan 15 Şubatta yayınlandı ve sadece sizden duydum bu şekilde kurul sonucu beklenildiğini.

E

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Evet eminim Take-Off Jr. (Üniversitelere Özel) kapsamında iki tane ilan açıldı ilki benim başvurduğum ilandı ve süreç çok hızlı ilerledi. Sonra bi daha ilan açıldığını gördüm 10 marta kadar devam ediyordu sanırım ilan tarihi. Hatta başvuru sonrası bana gelen mailin içeriği şu şekildeydi;
Değerli Adayımız,

Take-Off Jr. (İÜ) 2024 ilanımız kapsamında Online Test Uygulamaları “HRPeak: Online Assessment Center’’ firması tarafından e-posta yoluyla tarafınıza iletilmiş olup, sınavlar 17 Şubat 2024 saat 09.00 ve 18 Şubat 2024 saat 23.55 saatleri arasında aktif olacaktır. (Sınava sadece belirtilen saat aralığında erişim sağlanabilir.)Tarafınıza noreply@hrpeak.com adresi üzerinden gönderilecek e-postada, uygulamaya erişim sağlanacak link, gerekli bilgi ve yönlendirmeler yer alacaktır.

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Evet eminim Take-Off Jr. (Üniversitelere Özel) kapsamında iki tane ilan açıldı ilki benim başvurduğum ilandı ve süreç çok hızlı ilerledi. Sonra bi daha ilan açıldığını gördüm 10 marta kadar devam ediyordu sanırım ilan tarihi. Hatta başvuru sonrası bana gelen mailin içeriği şu şekildeydi;
Değerli Adayımız,

Take-Off Jr. (İÜ) 2024 ilanımız kapsamında Online Test Uygulamaları “HRPeak: Online Assessment Center’’ firması tarafından e-posta yoluyla tarafınıza iletilmiş olup, sınavlar 17 Şubat 2024 saat 09.00 ve 18 Şubat 2024 saat 23.55 saatleri arasında aktif olacaktır. (Sınava sadece belirtilen saat aralığında erişim sağlanabilir.)Tarafınıza noreply@hrpeak.com adresi üzerinden gönderilecek e-postada, uygulamaya erişim sağlanacak link, gerekli bilgi ve yönlendirmeler yer alacaktır.
Yani 17 Şubat'ta Online Genel Yetenek/ İngilizce sınavına girip 14 Mart'ta da Kurul Mülakatına girdiniz ve aradaki yaklaşık 1 aylık kısa süreçte Video Mülakat, Grup Mülakatı ve İngilizce Mülakatı gibi süreçleri başarıyla tamamladınız anlamına mı geliyor bu? Başvurduğunuz ilanın katılım şartlarını atma imkanınız var mı?

E

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Benim aşamalarımda online genel yetenek ve ingilizce sınavı, video mülakat, online ingilizce mülakat ve kurul mülakatı vardı kişilik envanterini de kurula girdikten 3 gün sonra tarafıma atadılar. Grup mülakatı benim başvurduğum ilanda yoktu. O yüzden iki ayrı ilan açıldı diyorum. Ve süreci çok hızlı ilerlettiler. Genel yetenek sınavının açıklanması 1 hafta sonraydı hemen ardına video mülakat eklendi onun da açıklanma süresi 2 haftaydı sonrasında hemen online ingilizce mülakata girdim ve 2 gün sonra olumlu dönüp kurula davet ettiler ve sürecimi bu şekilde tamamladım.

E

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Yani 17 Şubat'ta Online Genel Yetenek/ İngilizce sınavına girip 14 Mart'ta da Kurul Mülakatına girdiniz ve aradaki yaklaşık 1 aylık kısa süreçte Video Mülakat, Grup Mülakatı ve İngilizce Mülakatı gibi süreçleri başarıyla tamamladınız anlamına mı geliyor bu? Başvurduğunuz ilanın katılım şartlarını atma imkanınız var mı?
Take-Off Jr. (İÜ) Nedir?
İstanbul Üniversitesi öğrencilerimizden mezun veya Eylül 2024’e kadar mezun olacak arkadaşlarımıza, kariyerlerine Türk Hava Yolları'nda güçlü bir başlangıç yapma ya da devam etme imkânı sunarak havacılık sektörünün; rekabetçi, hızlı gelişen ve eğlenceli dünyasının kapılarını aralayan bir yetenek programı!
Take-Off Jr. (İÜ) Programı ile değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan yetenekli ve dinamik arkadaşlarımız "Uzman Yardımcısı" ünvanı ile tam zamanlı çalışma düzeniyle büyük ailemizin bir üyesi oluyor.
Başvuru Koşulları
•T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olan,
•01.01.1998 ve sonrasında doğmuş olan,
•Aşağıda yer alan bölümlerden lisans 4. sınıf öğrencisi olan veya belirtilen bölümlerden mezun,
*Lisans son sınıf öğrencilerinin Eylül 2024 itibarıyla mezun olması beklenmektedir.
*Mezun olan adaylarımızın en fazla 4 yıl çalışma tecrübesi olması beklenmektedir.

•Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
•Ekonometri
•İktisat
•İşletme
•Lojistik Yönetimi
•Maliye
•Matematik
•Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
•Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler
•Turizm İşletmeciliği
•Yönetim Bilişim Sistemleri
•100'lük sistemde en az 65, 4'lük sistemde en az 2,50 genel not ortalamasına sahip olduğunu belgeleyebilen,

•İyi derecede İngilizce bilen,
*İngilizce sınavları Türk Hava Yolları A.O. tarafından yapılacaktır.
•Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmayan,
•Türk Hava Yolları A.O.'nun iştirak şirketlerinde aktif olarak çalışmayan,
•Daha önce Türk Hava Yolları A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olan,
•Daha önce Türk Hava Yolları A.O. veya Türk Hava Yolları A.O.’nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olan,
•İletişimine ve gelişimine önem veren, yeni ve uygulanabilir fikirler üretebilen, takım çalışmasına yatkın olan herkes başvurabilir.

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür eder, başarılar dilerim.

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Benim aşamalarımda online genel yetenek ve ingilizce sınavı, video mülakat, online ingilizce mülakat ve kurul mülakatı vardı kişilik envanterini de kurula girdikten 3 gün sonra tarafıma atadılar. Grup mülakatı benim başvurduğum ilanda yoktu. O yüzden iki ayrı ilan açıldı diyorum. Ve süreci çok hızlı ilerlettiler. Genel yetenek sınavının açıklanması 1 hafta sonraydı hemen ardına video mülakat eklendi onun da açıklanma süresi 2 haftaydı sonrasında hemen online ingilizce mülakata girdim ve 2 gün sonra olumlu dönüp kurula davet ettiler ve sürecimi bu şekilde tamamladım.
Sürece devam eden benim gibi adaylar adına Online İngilizce Mülakatı ve Kurul Mülakatı süreçlerinize dair deneyimlerinizi ayrıntılı şekilde yazabilir misiniz?

E

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Online ingilizce mülakat daha çok sohbet havasında yaklaşık 15 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı ise cv odaklı sorular vardı neden bu fonksiyonu seçtiğimle alakalı ve kendi eğitim ve iş hayatıma dair spesifik sorular içeriyordu o da yaklaşık 30 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı Türkçe olarak gerçekleşti. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim.

Ü

Üye silindi 3874

Online ingilizce mülakat daha çok sohbet havasında yaklaşık 15 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı ise cv odaklı sorular vardı neden bu fonksiyonu seçtiğimle alakalı ve kendi eğitim ve iş hayatıma dair spesifik sorular içeriyordu o da yaklaşık 30 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı Türkçe olarak gerçekleşti. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim.
grup mulakati hakkinda bilgilendirme yapabilir misiniz lutfen

admin

admin

Admin
Moderatör
Benim başvurduğum ilanda grup mülakatı yoktu

Take off 101 olabilir mi ? Çünkü ben ilan atlamam yani paylaşırım tüm ilanları instagramda ve net tarihlere baktım jr ilanı sadece bir adet ve 15 şubatta paylaşmışım

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Take off 101 olabilir mi ? Çünkü ben ilan atlamam yani paylaşırım tüm ilanları instagramda ve net tarihlere baktım jr ilanı sadece bir adet ve 15 şubatta paylaşmışım
Yok admin, ben olayı anladım. Kendisi İstanbul Üniversitesi öğrencisi veya mezunu. Zaman zaman şirketler ile üniversiteler arasında işbirliği olabiliyor. İstanbul Üniversitesi kitlesine özel bir ilan açılmış yani anlayacağın.

E

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Yok admin, ben olayı anladım. Kendisi İstanbul Üniversitesi öğrencisi veya mezunu. Zaman zaman şirketler ile üniversiteler arasında işbirliği olabiliyor. İstanbul Üniversitesi kitlesine özel bir ilan açılmış yani anlayacağın.
İstanbul Üniversitesi mezunuyum evet aynen öyle açıkladığınız için teşekkür ederim.

Z

Zeynp

HavaPersonel.Com
Online ingilizce mülakat daha çok sohbet havasında yaklaşık 15 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı ise cv odaklı sorular vardı neden bu fonksiyonu seçtiğimle alakalı ve kendi eğitim ve iş hayatıma dair spesifik sorular içeriyordu o da yaklaşık 30 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı Türkçe olarak gerçekleşti. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim
Sınavları geçemedim ama daha sonra tekrar denersem diye sormak istedim özellikle ingilizce mülakatta sizce nelere dikkat edilmeli, neler soruluyor genel olarak

E

elifranasmn

HavaPersonel.Com
Bence dikkat edilmesi gereken tek şey ezbere cevaplar vermemek özellikle buna çok dikkat ediyorlar. O an tekleyebilirsiniz bile konuşurken önemli olan sorulara anlık düşünerek cevap vermek ve olabildiğince soruları yanıtsız bırakmadan uzun uzadıya detaylı cevaplar verebilmek. Onun dışında heyecanınızı yenerek rahat ve güleryüzlü cevaplar verirseniz iyi bir izlenim oluşturacaktır. Genel olarak kendinizi ve eğitim hayatınızı detaylı anlatmanızı istiyorlar ve siz anlattıkça anlattığınız şeylerden size özel sorular yöneltiyorlar belirli mülakat metni yok yani kişiye özel olarak ilerliyor.

Z

Zeynp

HavaPersonel.Com
Bence dikkat edilmesi gereken tek şey ezbere cevaplar vermemek özellikle buna çok dikkat ediyorlar. O an tekleyebilirsiniz bile konuşurken önemli olan sorulara anlık düşünerek cevap vermek ve olabildiğince soruları yanıtsız bırakmadan uzun uzadıya detaylı cevaplar verebilmek. Onun dışında heyecanınızı yenerek rahat ve güleryüzlü cevaplar verirseniz iyi bir izlenim oluşturacaktır. Genel olarak kendinizi ve eğitim hayatınızı detaylı anlatmanızı istiyorlar ve siz anlattıkça anlattığınız şeylerden size özel sorular yöneltiyorlar belirli mülakat metni yok yani kişiye özel olarak ilerliyor.
Anladım umarım hallederiz teşekkürler 🙏

Konuyu okuyanlar;