N
npua
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar alımlar düzenli aralıklarla mı yapılıyor örneğin 6 ayda 1 olacak şekilde yoksa tamamiyen belirsiz bir şekilde mi?
Merhaba ben Take-Off jr. İlanı kapsamındaki sürecime 17 Şubat itibariyle genel yetenek ve ingilizce sınavı ile başladım. Sonraki aşamalarda da başarılı olup 14 Mart itibariyle de kurul mülakatına davet edildim mülakat yapıldı ve sonuç bekliyorum. Süreçler çok farklı ilerliyor anladığım kadarıyla. Burada benim gibi sonuç bekleyen var mı? Bekleyen varsa yanıt verirse çok memnun olurum.
Yani 17 Şubat'ta Online Genel Yetenek/ İngilizce sınavına girip 14 Mart'ta da Kurul Mülakatına girdiniz ve aradaki yaklaşık 1 aylık kısa süreçte Video Mülakat, Grup Mülakatı ve İngilizce Mülakatı gibi süreçleri başarıyla tamamladınız anlamına mı geliyor bu? Başvurduğunuz ilanın katılım şartlarını atma imkanınız var mı?Evet eminim Take-Off Jr. (Üniversitelere Özel) kapsamında iki tane ilan açıldı ilki benim başvurduğum ilandı ve süreç çok hızlı ilerledi. Sonra bi daha ilan açıldığını gördüm 10 marta kadar devam ediyordu sanırım ilan tarihi. Hatta başvuru sonrası bana gelen mailin içeriği şu şekildeydi;
Değerli Adayımız,
Take-Off Jr. (İÜ) 2024 ilanımız kapsamında Online Test Uygulamaları “HRPeak: Online Assessment Center’’ firması tarafından e-posta yoluyla tarafınıza iletilmiş olup, sınavlar 17 Şubat 2024 saat 09.00 ve 18 Şubat 2024 saat 23.55 saatleri arasında aktif olacaktır. (Sınava sadece belirtilen saat aralığında erişim sağlanabilir.)Tarafınıza noreply@hrpeak.com adresi üzerinden gönderilecek e-postada, uygulamaya erişim sağlanacak link, gerekli bilgi ve yönlendirmeler yer alacaktır.
Take-Off Jr. (İÜ) Nedir?Yani 17 Şubat'ta Online Genel Yetenek/ İngilizce sınavına girip 14 Mart'ta da Kurul Mülakatına girdiniz ve aradaki yaklaşık 1 aylık kısa süreçte Video Mülakat, Grup Mülakatı ve İngilizce Mülakatı gibi süreçleri başarıyla tamamladınız anlamına mı geliyor bu? Başvurduğunuz ilanın katılım şartlarını atma imkanınız var mı?
Sürece devam eden benim gibi adaylar adına Online İngilizce Mülakatı ve Kurul Mülakatı süreçlerinize dair deneyimlerinizi ayrıntılı şekilde yazabilir misiniz?Benim aşamalarımda online genel yetenek ve ingilizce sınavı, video mülakat, online ingilizce mülakat ve kurul mülakatı vardı kişilik envanterini de kurula girdikten 3 gün sonra tarafıma atadılar. Grup mülakatı benim başvurduğum ilanda yoktu. O yüzden iki ayrı ilan açıldı diyorum. Ve süreci çok hızlı ilerlettiler. Genel yetenek sınavının açıklanması 1 hafta sonraydı hemen ardına video mülakat eklendi onun da açıklanma süresi 2 haftaydı sonrasında hemen online ingilizce mülakata girdim ve 2 gün sonra olumlu dönüp kurula davet ettiler ve sürecimi bu şekilde tamamladım.
grup mulakati hakkinda bilgilendirme yapabilir misiniz lutfenOnline ingilizce mülakat daha çok sohbet havasında yaklaşık 15 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı ise cv odaklı sorular vardı neden bu fonksiyonu seçtiğimle alakalı ve kendi eğitim ve iş hayatıma dair spesifik sorular içeriyordu o da yaklaşık 30 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı Türkçe olarak gerçekleşti. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim.
Benim başvurduğum ilanda grup mülakatı yoktugrup mulakati hakkinda bilgilendirme yapabilir misiniz lutfen
Benim başvurduğum ilanda grup mülakatı yoktu
Yok admin, ben olayı anladım. Kendisi İstanbul Üniversitesi öğrencisi veya mezunu. Zaman zaman şirketler ile üniversiteler arasında işbirliği olabiliyor. İstanbul Üniversitesi kitlesine özel bir ilan açılmış yani anlayacağın.Take off 101 olabilir mi ? Çünkü ben ilan atlamam yani paylaşırım tüm ilanları instagramda ve net tarihlere baktım jr ilanı sadece bir adet ve 15 şubatta paylaşmışım
İstanbul Üniversitesi mezunuyum evet aynen öyle açıkladığınız için teşekkür ederim.Yok admin, ben olayı anladım. Kendisi İstanbul Üniversitesi öğrencisi veya mezunu. Zaman zaman şirketler ile üniversiteler arasında işbirliği olabiliyor. İstanbul Üniversitesi kitlesine özel bir ilan açılmış yani anlayacağın.
Anladım. Umarım sonucunuz olumlu olur.İstanbul Üniversitesi mezunuyum evet aynen öyle açıkladığınız için teşekkür ederim.
Sınavları geçemedim ama daha sonra tekrar denersem diye sormak istedim özellikle ingilizce mülakatta sizce nelere dikkat edilmeli, neler soruluyor genel olarakOnline ingilizce mülakat daha çok sohbet havasında yaklaşık 15 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı ise cv odaklı sorular vardı neden bu fonksiyonu seçtiğimle alakalı ve kendi eğitim ve iş hayatıma dair spesifik sorular içeriyordu o da yaklaşık 30 dk kadar sürdü. Kurul mülakatı Türkçe olarak gerçekleşti. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim
Anladım umarım hallederiz teşekkürlerBence dikkat edilmesi gereken tek şey ezbere cevaplar vermemek özellikle buna çok dikkat ediyorlar. O an tekleyebilirsiniz bile konuşurken önemli olan sorulara anlık düşünerek cevap vermek ve olabildiğince soruları yanıtsız bırakmadan uzun uzadıya detaylı cevaplar verebilmek. Onun dışında heyecanınızı yenerek rahat ve güleryüzlü cevaplar verirseniz iyi bir izlenim oluşturacaktır. Genel olarak kendinizi ve eğitim hayatınızı detaylı anlatmanızı istiyorlar ve siz anlattıkça anlattığınız şeylerden size özel sorular yöneltiyorlar belirli mülakat metni yok yani kişiye özel olarak ilerliyor.