Arkadaşlar ben de bu ilana başvururken pazarlama seçmiştim ve cv'mde pazarlamaya yönelik. 1,5 yıl pazarlama alanında stajım var. Buna rağmen beni planlama departmanının altındaki bir pozisyon ile kurul mülakatına soktular. Bir yanlışlık olma ihtimali var mı?

Başvurduğunuz pozisyona göre çağırmıyorlar uygun gördükleri pozisyona çağırıyorlar. İş teklifi de başka bir departman için olabiliyor.

Arkadaşlar ben de bu ilana başvururken pazarlama seçmiştim ve cv'mde pazarlamaya yönelik. 1,5 yıl pazarlama alanında stajım var. Buna rağmen beni planlama departmanının altındaki bir pozisyon ile kurul mülakatına soktular. Bir yanlışlık olma ihtimali var mı?

fonksiyon seçiminde pazarlama ve satış seçeneği var mıydı sizde? bende yoktu. bir de kurul mülakatına şimdiden nasıl girebildiniz

Vardı. Benim okulum ile anlaşmalı bir ilan açmışlardı, büyük ihtimalle onun için sürecim hızlı ilerletildi.
Merhaba, sizin kurul tarihiniz neydi acaba? Ben de 14 Mart’ta kurula girdim. Size mülakatın ne zaman sonuçlanacağı ile ilgili bilgi verildi mi yazarsanız çok sevinirim 😊

Merhaba, sizin kurul tarihiniz neydi acaba? Ben de 14 Mart’ta kurula girdim. Size mülakatın ne zaman sonuçlanacağı ile ilgili bilgi verildi mi yazarsanız çok sevinirim 😊
Selam Elif, bayramdan 2 ya da 3 gün önce girmiştim dönüş alamadım henüz. En kısa zamanda mutlaka olumlu veya olumsuz dönüş yapıcaz dediler mülakattan çıkarken

Selam Elif, bayramdan 2 ya da 3 gün önce girmiştim dönüş alamadım henüz. En kısa zamanda mutlaka olumlu veya olumsuz dönüş yapıcaz dediler mülakattan çıkarken
Kurul mülakatınız ortalama kaç dakika sürdü? Mülakat nasıl ilerledi? Bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Anladım, bana da o zaman mülakattan çıkarken süreç biraz uzun sürebilir sabırlı olmanı rica ediyoruz demişlerdi. Bu ay sonu açıklanmasından çok ümitliyim inşallah olumlu dönüş alabiliriz teşekkür ederim 🙏🏻☺️

Kurul mülakatınız ortalama kaç dakika sürdü? Mülakat nasıl ilerledi? Bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Benim mülakatımda 4 kişi vardı, klasik olarak kendinizi tanıtıyorsunuz, şirket hakkında ne bildiğinizi soruyorlar yaptığınız işlerden detaylıca bahsetmenizi istiyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.