Ben henüz dönüş almadım ama sanırım olumsuz dönüş yapılmış birine diye okudum başka bir konu başlığında
Bunu nerede okuduğunuzu paylaşabilir misiniz? Yani take off jr için yapılmış olduğuna emin misiniz ? Ayrıca eğer olumlu/olumsuz dönüş yapılsa dahi herkese aynı anda yapılmayacak mı ? Teşekkürler şimdiden

Yok siz yanlış anlamışsınız. Ben elif hanımın söylediği üniversite özel kısmındaki belge güncelleme adımı sonrasında olumsuz dönüş alma kısmı ile ilgili okudukları olayı sormuştum.
Merhabalar take off jr. 3-4 Nisan kurul mülakatı başlığı altındaki sayfada okudum birisi take off jr. Bünyesinde başvurusunun olumsuz yanıtlandığını yazmış. Öncelik olarak olumsuzlardan başlayarak bir değerlendirme süreci başlamış olabilir diye düşünüyorum.

Benim aşamalarımda online genel yetenek ve ingilizce sınavı, video mülakat, online ingilizce mülakat ve kurul mülakatı vardı kişilik envanterini de kurula girdikten 3 gün sonra tarafıma atadılar. Grup mülakatı benim başvurduğum ilanda yoktu. O yüzden iki ayrı ilan açıldı diyorum. Ve süreci çok hızlı ilerlettiler. Genel yetenek sınavının açıklanması 1 hafta sonraydı hemen ardına video mülakat eklendi onun da açıklanma süresi 2 haftaydı sonrasında hemen online ingilizce mülakata girdim ve 2 gün sonra olumlu dönüp kurula davet ettiler ve sürecimi bu şekilde tamamladım.
merhaba ingilizce mülakat nasıl geçmişti ve hangi seviye ingilizce yeterli olur sizce

Bence dikkat edilmesi gereken tek şey ezbere cevaplar vermemek özellikle buna çok dikkat ediyorlar. O an tekleyebilirsiniz bile konuşurken önemli olan sorulara anlık düşünerek cevap vermek ve olabildiğince soruları yanıtsız bırakmadan uzun uzadıya detaylı cevaplar verebilmek. Onun dışında heyecanınızı yenerek rahat ve güleryüzlü cevaplar verirseniz iyi bir izlenim oluşturacaktır. Genel olarak kendinizi ve eğitim hayatınızı detaylı anlatmanızı istiyorlar ve siz anlattıkça anlattığınız şeylerden size özel sorular yöneltiyorlar belirli mülakat metni yok yani kişiye özel olarak ilerliyor.
Merhaba, hangi fonksiyona kabul aldınız acaba?

Merhaba ben Take-Off jr. İlanı kapsamındaki sürecime 17 Şubat itibariyle genel yetenek ve ingilizce sınavı ile başladım. Sonraki aşamalarda da başarılı olup 14 Mart itibariyle de kurul mülakatına davet edildim mülakat yapıldı ve sonuç bekliyorum. Süreçler çok farklı ilerliyor anladığım kadarıyla. Burada benim gibi sonuç bekleyen var mı? Bekleyen varsa yanıt verirse çok memnun olurum.
merhaba, kurul mülakatın nasıl geçti acaba? ne sordular ve türkçe miydi? teşekkürler şimdiden

Merhabalar take off jr. 3-4 Nisan kurul mülakatı başlığı altındaki sayfada okudum birisi take off jr. Bünyesinde başvurusunun olumsuz yanıtlandığını yazmış. Öncelik olarak olumsuzlardan başlayarak bir değerlendirme süreci başlamış olabilir diye düşünüyorum.
Merhaba Elif Hanım, süreciniz nasıl sonuçlandı?

Evet eminim Take-Off Jr. (Üniversitelere Özel) kapsamında iki tane ilan açıldı ilki benim başvurduğum ilandı ve süreç çok hızlı ilerledi. Sonra bi daha ilan açıldığını gördüm 10 marta kadar devam ediyordu sanırım ilan tarihi. Hatta başvuru sonrası bana gelen mailin içeriği şu şekildeydi;
Değerli Adayımız,

Take-Off Jr. (İÜ) 2024 ilanımız kapsamında Online Test Uygulamaları “HRPeak: Online Assessment Center’’ firması tarafından e-posta yoluyla tarafınıza iletilmiş olup, sınavlar 17 Şubat 2024 saat 09.00 ve 18 Şubat 2024 saat 23.55 saatleri arasında aktif olacaktır. (Sınava sadece belirtilen saat aralığında erişim sağlanabilir.)Tarafınıza noreply@hrpeak.com adresi üzerinden gönderilecek e-postada, uygulamaya erişim sağlanacak link, gerekli bilgi ve yönlendirmeler yer alacaktır.
Anadolu Üniversitesi'nde Havacılık Yönetimi 1.sınıf öğrencisiyim. 1994 doğumluyum. 2025'te sonraki yıllarda yaş sınırı yükseltilsin.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.