Merhabalar İstanbul üni take off jr. ilanı ile mülakata girenlere olumlu ya da olumsuz dönüş yapıldı mı acaba? Benim gibi sonuç bekleyenler yanıt verirse sevinirim.

Merhabalar İstanbul üni take off jr. ilanı ile mülakata girenlere olumlu ya da olumsuz dönüş yapıldı mı acaba? Benim gibi sonuç bekleyenler yanıt verirse sevinirimaynı okulda değiliz ama henüz bana da dönüş olmadı kurul mülakatına giemiştim.sistemdeki belgelerinizi güncelleyin diye mesaj attılar pazartesi günü. Size o mesaj geldi mi?

Aynı ünide değiliz ama ben de kurul mğlakatına girmiştim haber bekliyorum. Pzt günü sistemdeki adli sicil vs bilgilerinizi gğncelleyin diye mesaj attılar. Size geldi mi aynı mesaj

Aynı ünide değiliz ama ben de kurul mğlakatına girmiştim haber bekliyorum. Pzt günü sistemdeki adli sicil vs bilgilerinizi gğncelleyin diye mesaj attılar. Size geldi mi aynı mesaj
Evet bana da geldi belgelerimi güncelledim sonuç bekliyorum aynı şekilde. Siz hangi üniversiteden mezunsunuz acaba ben sadece İstanbul Üniversitesine özel alımda süreç bu kadar hızlı ilerledi zannediyordum.

Evet bana da geldi belgelerimi güncelledim sonuç bekliyorum aynı şekilde. Siz hangi üniversiteden mezunsunuz acaba ben sadece İstanbul Üniversitesine özel alımda süreç bu kadar hızlı ilerledi zannediyordum.
Yıldız teknik benim, acaba olumlu mu oldu? Eleyecekleri insanın neden güncel belgelerini istesinler ki

Aynı soruyu ben de sordum kendi kendime. Umarım sonuç olumlu olduğu için belge güncellemesi istenmiştir. Herhangi bir sonuç gelirse burdan paylaşırım sizinle 🙏🏻☺️
Geçen sene belge güncellemesi istedikleri birkaç kişiye olumsuz dönüş yapmışlar sanırım:(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.