Söylem analizi ile ilgilenen arkadaşlar bilir, söylenenler kadar söylenmeyenler, yapılanlar kadar yapılmayanlar da önemlidir. Henüz kimseye olumsuz dönüş yapılmamış olması matematiksel olarak hâlâ bir ihtimal olduğunu işaret edebilir fakat bugüne kadar kurul mülakatı dahil tamamladığımız beş aşamada sonuçların iletilme şekline/sırasına/tarihine baktığımızda ve başvurduğumuz fonksiyon/başkanlıktan teklif alan adaylar olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda ben dahil birçok aday için olumlu/olumsuz bir dönüş almamış olmak aslında sonucun olumsuz olduğunu işaret eder nitelikte.

Umarım büyük, GERÇEKTEN BÜYÜK yanılıyorumdur fakat 2.iş gününü de sonlandırdığımız için bu saatten sonra olumlu bir dönüş almak için bir mucize falan olması gerekiyor.

Söylem analizi ile ilgilenen arkadaşlar bilir, söylenenler kadar söylenmeyenler, yapılanlar kadar yapılmayanlar da önemlidir. Henüz kimseye olumsuz dönüş yapılmamış olması matematiksel olarak hâlâ bir ihtimal olduğunu işaret edebilir fakat bugüne kadar kurul mülakatı dahil tamamladığımız beş aşamada sonuçların iletilme şekline/sırasına/tarihine baktığımızda ve başvurduğumuz fonksiyon/başkanlıktan teklif alan adaylar olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda ben dahil birçok aday için olumlu/olumsuz bir dönüş almamış olmak aslında sonucun olumsuz olduğunu işaret eder nitelikte.

Umarım büyük, GERÇEKTEN BÜYÜK yanılıyorumdur fakat 2.iş gününü de sonlandırdığımız için bu saatten sonra olumlu bir dönüş almak için bir mucize falan olması gerekiyor.
Kurul mailini geç alanlar olmuştu. Hatta bana 1 hafta sonra kurul maili gelmişti. Belki bu mail de aynısı başımıza gelir :)

• Like
Tepkiler: mrkowalski
İnsanın sesli söyleyemeyeceği kelimeleri söyleyesi geliyor öyle bir süreç yani Allah mı test ediyo sabrımızı anlamadım

• Like
Tepkiler: narius

Bence süreci doğrusal orantı grafiği gibi değerlendiremeyiz, ben kurul mülakatı linkini 1.5 ay sonra aldım mesela sonra birim mülakatı linki aldım tekrardan. Sürecin ne olacağını ancak bekleyip görebiliriz bence boşa karalar bağlamayalım hiçbirimiz.

• Like
Tepkiler: narius

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.