Senelerdir thy’de ik’da çalışan bir tanıdığım bu sürece kadar gelenlerin %99 kabul aldığını söylemişti. Zaten bu sürece kadar bir çok aşamadan geçtiğimizi bu yüzden kurulun eleyiciliğinin çok olmadığını da. Bunu düşündükçe olumsuzluğum biraz azalıyor ama yine de emin olamıyorum. Ben görüştüğüm birim için yetkin bir aday olduğumu düşünüyorum bu yüzden kendimi zorlasam da umudumu kaybedemiyorum.

Bu arada, üzüldüm keşke hesabını silmeseydin assemble. Henüz olumsuz mail almadın yarın ola hayrola. Umarım daha iyi bir kariyer seni bekliyordur, ben de çok memnun oldum yolun açık olsun 💕

Arkadaşlar olumsuz basmak istemiyorum ama daha önceki mülakatları hatırlarsanız ilk olumlu dönüş almayanlar uzun süre bekleyip olumsuz dönüş aldı. Bana öyle geliyor ki yine aynı senaryo yaşanır. En fazla teklifi reddeden olursa yedeklere dönerler gibi. Merak ettiğim kaç kişi işe alındı 300 kişi almışlar gibi durmuyor çünkü

• Like
Tepkiler: nira
Arkadaşlar olumsuz basmak istemiyorum ama daha önceki mülakatları hatırlarsanız ilk olumlu dönüş almayanlar uzun süre bekleyip olumsuz dönüş aldı. Bana öyle geliyor ki yine aynı senaryo yaşanır. En fazla teklifi reddeden olursa yedeklere dönerler gibi. Merak ettiğim kaç kişi işe alındı 300 kişi almışlar gibi durmuyor çünkü
100 bile yoktur bence, linkedinde paylasilinca goruruz artik

Ya bence zaten hepimiz içten içe durumun farkındayız hatta bize mail gelmediğini gördüğümüz ilk andan beri farkındayız ama pozitif bir şeyler bulup hala bir ihtimal olduğunu düşünmek istediğimiz için iki gündür çırpınıyoruz.

Ya bence zaten hepimiz içten içe durumun farkındayız hatta bize mail gelmediğini gördüğümüz ilk andan beri farkındayız ama pozitif bir şeyler bulup hala bir ihtimal olduğunu düşünmek istediğimiz için iki gündür çırpınıyoruz.
Benim aklımı kurcalayan üniversite özeldeki arkadaşa 3 hafta sonra olumlu mail atmaları bir mantığını çözemedim fakat size şöyle söyleyeyim ben kurulda 2 ik ile girmiştim daha sonra birim mülakatına girdiğimde sanki kurula girdiğimi bilmiyorlar gibi bir hava vardı. Şirket içerisinde bile ik'nın koordineli çalışmama durumu var gibi görünüyor dediğiniz gibi umarım olumsuz ise (asla bir neden bulamıyorum açıkçası) bir an önce öğrensek iyi olur. Açıkçası ben grup mülakatını geçtikten sonra kesin alınırım gözüyle bakmıştım çünkü üniversite hayatımı dolu dolu geçirdiğimi düşünüyorum, mülakatlarda anlatabilecek deneyimlerimin olması için çalıştım fakat herkesin dediği gibi daha bürüt yazan ihlnin neresi olduğunu gruba soran bugün kelimesini ayrı yazan insanların teklif aldığını görünce kendime yediremiyorum maalesef ki, dünden beri sorguluyorum bu konuyu çünkü asla yetersiz olduğumu düşünmüyordum. Kaç kişi aldıklarını da merak ediyorum eğer olumsuz isek demek ki her birime almadılar ya da forumu sadece okuyan/takip etmeyen çok kişi var. Her halükarda mülakatlarda geçirdiğim zamanın, 8 saatlik yorucu otobüs yolculuğumun, hazırlanmamın ve stresimin karşılığı bu olmamalıydı. Bende mesleki bir yara bıraktığı kesin şuan ama hakkımızda hayırlısı 🙏 👀

Arkadaşlar bence biraz daha sabretmeliyiz, farkındayım hepimiz için zor bir süreç ve çok uzadı evet. Ben birim mülakatına girdiğimde birimdekiler staj ve okul deneyimlerimin kendilerine çok uygun olduğunu mülakat sonunda söylediler. Açıkçası ben bu yüzden olumlu bekliyorum halen. Henüz olumsuz mail almadı kimse, sürecin nasıl yürütüldüğünü biz ancak tahmin edebiliriz maalesef bilemeyiz. Belki şirket farklı bir süreç yürütüyor, işe başlangıç tarihlerine göre iş teklifi yollayacaklar belki de bilemeyiz. Velhasıl bence bu kadar sabır etmişken olumlu, olumsuz sonuçların gelmesini bekleyelim.

Arkadaşlar bence biraz daha sabretmeliyiz, farkındayım hepimiz için zor bir süreç ve çok uzadı evet. Ben birim mülakatına girdiğimde birimdekiler staj ve okul deneyimlerimin kendilerine çok uygun olduğunu mülakat sonunda söylediler. Açıkçası ben bu yüzden olumlu bekliyorum halen. Henüz olumsuz mail almadı kimse, sürecin nasıl yürütüldüğünü biz ancak tahmin edebiliriz maalesef bilemeyiz. Belki şirket farklı bir süreç yürütüyor, işe başlangıç tarihlerine göre iş teklifi yollayacaklar belki de bilemeyiz. Velhasıl bence bu kadar sabır etmişken olumlu, olumsuz sonuçların gelmesini bekleyelim.
Aynı şekilde benimde çok iyi geçmişti o yüzden içimdeki umudu tam olarak yok edemiyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.