Arkadaşlar sizin de mülakatınızda görüştüğünüz diğer şirketler vs soruldu mu? Yani eee zaten bunun varmış diye almamazlık yapmazlar umarım. Şaka bir yana birimde sanki alınmışım da üzerinden geçiyormuşuz gibi bir tavırdan sonra olumsuz olmasını beklemiyordum bir yanım o maili görene dek umutlanmaya devam edecek gibi görünüyor. Sağlığı bozulanlardan biri de benim bu arada ✌️yani 7 ay uğraşıp da bu noktaya gelmek hayal kırıklığı yarattı ama maillerin geleceğine yönelik inancımı hala taşıyorum 🙏
Kurul mülakatım gayet güzel geçmişti aslında ama mail almadım ben de ve evet bu soru bana da sorulmuştu. Sebebi ne acaba?

• Like
Tepkiler: airrot
Arkadaşlar sizin de mülakatınızda görüştüğünüz diğer şirketler vs soruldu mu? Yani eee zaten bunun varmış diye almamazlık yapmazlar umarım. Şaka bir yana birimde sanki alınmışım da üzerinden geçiyormuşuz gibi bir tavırdan sonra olumsuz olmasını beklemiyordum bir yanım o maili görene dek umutlanmaya devam edecek gibi görünüyor. Sağlığı bozulanlardan biri de benim bu arada ✌️yani 7 ay uğraşıp da bu noktaya gelmek hayal kırıklığı yarattı ama maillerin geleceğine yönelik inancımı hala taşıyorum 🙏
Bana soruldu.Yalnızca ajet var dedim.Yalan mı söyleyim yani Allah Allah ya.

Arkadaşlar görüştüğünüz başka bir şirketin olması red flag olarak kabul görüyor olabilir. Size sonrasında daha cazip bir teklif geldiği takdirde bırakıp gidebilirsiniz diye yorumlamış olabilirler.

Arkadaşlar görüştüğünüz başka bir şirketin olması red flag olarak kabul görüyor olabilir. Size sonrasında daha cazip bir teklif geldiği takdirde bırakıp gidebilirsiniz diye yorumlamış olabilirler.
Ya bu aşırı saçma ama ya . Yeni mezunuz tabi ki görüştüğümüz şirketler olacak.Yalan söylemek istesem söylerdim haberleri dahi olmazdı.Dürüst olmak elenmek sebebi ise iyi ki elenmişim

Bence sabırla beklemeye devam etmelisin hocam, elenmişsinizdir demeyi kastetmedim asla. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Size tavrım yok yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın sizi de tebrik ederim.Sadece her detayı düşünecek hale geldik.Bir mail atsalar da rahatlasak sadece

Ofiste çalışacağım ben, eğer vardiyalı değilse mesai saatleriniz siz de ofiste çalışacaksınız demektir. Eğitim olayından haberim yok hocam, belki de sahada vardiyalı olarak çalışacak arkadaşlar içindir eğitim olayı diye düşündüm. Teklifte de belirtilmemiş hiç
Benimkinden vardiyalı diye belirtilmis calışma lokasyonu IHL. Egitim hakkinda kurul mulakatinda bilgi verilmesine ragmen teklifte herhangi bir bilgi yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.