Ofisten kastınız Yeşilköy civarındaki yerleşkeler mi? Çünkü vardiyalı çalışmanın ofiste çalışmamak gibi bir durumu yoktur diye düşünüyorum, vardiyalı çalışanlar da zaman zaman sahaya çıkabilme ihtimaliyle birlikte yeni havalimanındaki ofislerde çalışacaklar sonuçta. Herkes beyaz yaka olacak günün sonunda.
Bana birim mülakatında anlatıldığına göre sıcak bölgede vardiyalı çalışacak olanlar daha çok sahada görev yapacak şeklindeydi. Çok bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmeyeyim ama ben de vardiyalı çalışanların büyük bölümünün sahada olacağı çıkarımını yapmıştım bu durumdan.

Iş arkadası olacağız. Size de kurul mulakatinda 6-12ay arasi egitim oldugu soylenmismiydi?
Merhabalar, diğer arkadaşa sormuşsunuz fakat ben de aynı birimden teklif aldım ve bana da 6-12 ay lisans eğitimi olacağı bahsedilmişti. Teklifte buna dair bir şey görmeyince kafa karışıklığı yaşadım. Sizin teklifinizde eğitim süreci yer alıyor mu yoksa teklif kabülümüzden sonra gelecek detaylı bir mail ile mi bildirilecek acaba?

Arkadaşlar sizin de mülakatınızda görüştüğünüz diğer şirketler vs soruldu mu? Yani eee zaten bunun varmış diye almamazlık yapmazlar umarım. Şaka bir yana birimde sanki alınmışım da üzerinden geçiyormuşuz gibi bir tavırdan sonra olumsuz olmasını beklemiyordum bir yanım o maili görene dek umutlanmaya devam edecek gibi görünüyor. Sağlığı bozulanlardan biri de benim bu arada ✌️yani 7 ay uğraşıp da bu noktaya gelmek hayal kırıklığı yarattı ama maillerin geleceğine yönelik inancımı hala taşıyorum 🙏

Bu durum müdürlükten müdürlüğe değişiyor olabilir, şu ana kadar en çok kabul entegre operasyon kontrol başkanlığından alınmış gibi görünüyor.
Merhabalar, diğer arkadaşa sormuşsunuz fakat ben de aynı birimden teklif aldım ve bana da 6-12 ay lisans eğitimi olacağı bahsedilmişti. Teklifte buna dair bir şey görmeyince kafa karışıklığı yaşadım. Sizin teklifinizde eğitim süreci yer alıyor mu yoksa teklif kabülümüzden sonra gelecek detaylı bir mail ile mi bildirilecek acaba

• Like
Tepkiler: Avia
Merhabalar, diğer arkadaşa sormuşsunuz fakat ben de aynı birimden teklif aldım ve bana da 6-12 ay lisans eğitimi olacağı bahsedilmişti. Teklifte buna dair bir şey görmeyince kafa karışıklığı yaşadım. Sizin teklifinizde eğitim süreci yer alıyor mu yoksa teklif kabülümüzden sonra gelecek detaylı bir mail ile mi bildirilecek acaba?
Merhaba ben de aynı birimden teklif aldım ve lisans sürecinden bana da bahsedildi ve teklifte yoktu. Peki bu eğitimlerin nerede verileceğiyle ilgili size bilgi verdiler mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.