Onunla ilgili bir bilgim yok. Peki siz ?
Ofiste çalışacağım ben, eğer vardiyalı değilse mesai saatleriniz siz de ofiste çalışacaksınız demektir. Eğitim olayından haberim yok hocam, belki de sahada vardiyalı olarak çalışacak arkadaşlar içindir eğitim olayı diye düşündüm. Teklifte de belirtilmemiş hiç

• Like
Tepkiler: Noone
Ofiste çalışacağım ben, eğer vardiyalı değilse mesai saatleriniz siz de ofiste çalışacaksınız demektir. Eğitim olayından haberim yok hocam, belki de sahada vardiyalı olarak çalışacak arkadaşlar içindir eğitim olayı diye düşündüm. Teklifte de belirtilmemiş hiç
Ofisten kastınız Yeşilköy civarındaki yerleşkeler mi? Çünkü vardiyalı çalışmanın ofiste çalışmamak gibi bir durumu yoktur diye düşünüyorum, vardiyalı çalışanlar da zaman zaman sahaya çıkabilme ihtimaliyle birlikte yeni havalimanındaki ofislerde çalışacaklar sonuçta. Herkes beyaz yaka olacak günün sonunda.

• Like
Tepkiler: Noone

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.