Pozisyon veya İlan Adı
Take off 101
ben de bunu soracaktım, aynen gittiğimde bana aile hekimim bir ücretli bir de ücretsiz iki rapor olduğunu söyledi ben de genel tıbbi değerlendirme istediklerini söyledim, muayeneyi kendileri yapacakları için ücretsiz olan a5 boyutunda kaşeli imzalı bir rapor verdi sadece. Ayrıca e-devletten sağlık raporu formu da doldurmuştum.
bana direkt raporun ücretli olduğunu söylediler devlet hastanesinde. herhangi bir muayene yapmadan direkt raporu hazırladı.

Arkadaşlar merhaba bizden istenilen tek hekim sağlık raporunu doktordan almaya çalışıyorum. Fakat hiçbir kan testi falan istemediler benden sadece e nabızdan birkaç bilgiyi baktılar. Sizin raporlar da bu şekilde mi? Ya da sizden ekstra tahlil falan istediler mi ?
Normalde böyle olması gerekiyor çok cüzi bir miktar da ücreti var. Benim aile hekimim bana vermedi kendisi istediği için.

Arkadaşlar bir de son iş deneyimimiz bir stajsa ama daha öncesinde başka işlerde çalıştıysak hangi belgeyi doldurmamız gerekir? Mail attım ama geri dönüş alamazsam diye endişeleniyorum.
Hem sağlık hem de belge birimine yazmanızı öneririm.

• Like
Tepkiler: Bhavva
Normalde böyle olması gerekiyor çok cüzi bir miktar da ücreti var. Benim aile hekimim bana vermedi kendisi istediği için.
ben hastanenin aile hekimliği biriminden aldım kendi sağlık ocağıma gitmedim. ücretli olduğu için alabileceğimi söylediler. sizde deneyebilirsiniz isterseniz.

• Like
Tepkiler: aviator01
bana da hem ücretli hem ücretsiz iki belge olduğunu söyledi doktorum ücretsiz olanı aldım ama bilemiyorum diğeri neydi 🤷🏼‍♀️

Ücretsiz olan şunları sağlıyor mu, teyit ettiniz mi? :
* Raporun geçerlilik süresi en az 1 yıl olmalı
* Raporun verilme nedeni "genel tıbbi değerlendirme" olmalı
* Bulgular bölümünde kişinin sağlık durumuna göre dikkat edilmesi gerekli hususlar yer almalı

Ücretsiz olan şunları sağlıyor mu, teyit ettiniz mi? :
* Raporun geçerlilik süresi en az 1 yıl olmalı
* Raporun verilme nedeni "genel tıbbi değerlendirme" olmalı
* Bulgular bölümünde kişinin sağlık durumuna göre dikkat edilmesi gerekli hususlar yer almalı
yazmıyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.