Pozisyon veya İlan Adı
Take off 101
gerçekten beklenilen gibi cuma günü açıklanacak herhalde
Bence süreç komik bir hâl almaya başladı. Cuma günü açıklamayıp eylül başına sarkıtırlarsa da şaşırmam pek. Sonuçta dönüşlerin tahmini olarak ağustos ayı sonunda yapılması beklenmekteymiş.

Umarım bugün mesai bitimine doğru açıklarlar artık.

Bence süreç komik bir hâl almaya başladı. Cuma günü açıklamayıp eylül başına sarkıtırlarsa da şaşırmam pek. Sonuçta dönüşlerin tahmini olarak ağustos ayı sonunda yapılması beklenmekteymiş.

Umarım bugün mesai bitimine doğru açıklarlar artık.
Eylül gibi bir durum olacaksa haber verirlerdi Ağustos sonu olarak bilgilendirme yaptıkları gibi.

Büyük ihtimalle cuma 17.00 sularında açıklanır arkadaşlar, ben ümidi kestim tamamen. Yarın tüm gün bilgisayar başında bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

• Like
Tepkiler: ulasovv
Arkadaşlar heyecanlandırmak istemem ancak, THY Çevik bot kısmına iş teklifini yanıtlamak istiyorum seçeneği gelmiş. Önceden anladığım kadarıyla böyle bir seçenek yer almıyormuş. Bana kalırsa yarın açıklanma ihtimali yüksek, umutlanmak istemiyorum ama bugün de ani bir mail alabiliriz mesai sonuna doğru bana kalırsa.

• Like
Tepkiler: Bhavva

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.