Pozisyon veya İlan Adı
Take off 101
Arkadaşlar herkes kendini Cuma açıklanacakmış gibi kodlasın, hem siz her gün beklentiye girip yormayın, hem de erken açıklanırsa sürpriz olur. Geç oluyorsa Allah güzelleştirdiği için derlermiş. Güzel düşünelim güzel olsun.

• Like
Tepkiler: 32hrn
Sürecin neden uzadığına dair en ufak bilgim yok ancak birimlerdeki çalışanların yıllık izinlerini kullanmaları ve programın aksaması gibi olağan durumlar oluşmuş olabilir diye düşünüyorum. Ben de heyecanla bekliyorum ve olumlu geleceğine kendimi çok inandırdım. Bir aksama daha olmazsa sonucu birkaç gün içerisinde öğreneceğiz.

17.47
Mail nasıl bir içeriğe sahip? Teklif mi yoksa sadece olumlu olumsuz mu yazıyor? Teklifse nasıl süreç biraz aydınlatır mısın bizi :)

Mail nasıl bir içeriğe sahip? Teklif mi yoksa sadece olumlu olumsuz mu yazıyor? Teklifse nasıl süreç biraz aydınlatır mısın bizi :)
Hocam vallahi ben de tam bilmiyorum ancak olumlu olanlara sanırsam ISTEKLIFI@THY.COM adresi üzerinden bir mail geliyor içeriğinde yine tam emin olmamakla birlikte çalışacağımız alan , ücret bilgisi gibi bilgiler yer alıyor. Olumsuz olanlara ise neden olumsuz olduğuna dair bir bilgi verilmiyor diye biliyorum.

• Like
Tepkiler: ulasovv
Sürecin neden uzadığına dair en ufak bilgim yok ancak birimlerdeki çalışanların yıllık izinlerini kullanmaları ve programın aksaması gibi olağan durumlar oluşmuş olabilir diye düşünüyorum. Ben de heyecanla bekliyorum ve olumlu geleceğine kendimi çok inandırdım. Bir aksama daha olmazsa sonucu birkaç gün içerisinde öğreneceğiz.

17.47
Bu nedenlere ek olarak iki ilanda daha süreç başladı. Tecrübesiz kabin memuru ve ikinci dil bilen kabin memuru ilanlarında süreci başlattılar. Onlarla ilgileniyorlar herhalde şuanda. Keşke take off 101 ve jr ilanlarını öncelikli yapsalar...

Bu nedenlere ek olarak iki ilanda daha süreç başladı. Tecrübesiz kabin memuru ve ikinci dil bilen kabin memuru ilanlarında süreci başlattılar. Onlarla ilgileniyorlar herhalde şuanda. Keşke take off 101 ve jr ilanlarını öncelikli yapsalar...
Hocam ben bu açılan ilanların bizleri etkilemediğini düşünüyorum. Zira şöyle düşünün. Pilotaj için ayrı bir ekip, kabin memurluğu için ayrı bir ekip vs. gibi ilerletiliyor süreçler. Ekipler mutlaka farklıdır. Birini bitirmeden geçme durumu yoktur. Bizlerle ilgilenen ekip eminim halen çalışmasına devam ediyordur.

• Like
Tepkiler: Anthony
Hocam ben bu açılan ilanların bizleri etkilemediğini düşünüyorum. Zira şöyle düşünün. Pilotaj için ayrı bir ekip, kabin memurluğu için ayrı bir ekip vs. gibi ilerletiliyor süreçler. Ekipler mutlaka farklıdır. Birini bitirmeden geçme durumu yoktur. Bizlerle ilgilenen ekip eminim halen çalışmasına devam ediyordur.
Kesinlikle katılıyorum. Aynı ekibin farklı programlara ilgilenmesi hiç efektif bir durum olmaz bence de.

• Like
Havayolu işletmelerinde işe alımcılar ikiye ayrılır: HRBP (Crew) ve HRBP (Non-Crew). Crew olanlar kabin ve kokpit tarafındaki işe alımlardan sorumluyken, Non-Crew olanlar teknik ve idari işe alımlardan sorumludur. Dolayısıyla diğer üyelerimizin bahsettiği gibi, teoride bir ilan diğer ilanı etkilemeyecektir ve etkilememelidir.

• Like
mülakata gittiğimde ful pilot adayları vardı 50 ye yakın aday..ama bizde sadece 3 kişi girdik mülakata. ayrıca pilot ilanı bizden sonra açılmıştı. onlar da bile kimisi son aşamada kimisi bir önceki aşamadaydı. gördüğüm kadarıyla onların süreçleri bitti. ama bizimki devam ediyor.yoğun bir işe alım süreci vardı. süreçler illaki aksadı birbirini etkiledi diye düşünüyorum

• Like
mülakata gittiğimde ful pilot adayları vardı 50 ye yakın aday..ama bizde sadece 3 kişi girdik mülakata. ayrıca pilot ilanı bizden sonra açılmıştı. onlar da bile kimisi son aşamada kimisi bir önceki aşamadaydı. gördüğüm kadarıyla onların süreçleri bitti. ama bizimki devam ediyor.yoğun bir işe alım süreci vardı. süreçler illaki aksadı birbirini etkiledi diye düşünüyorum
Ben süreçlerin birbirini etkilediğini düşünmüyorum ama bizim program için kimi eleyeceklerini belirleyememiş olamazlar değil mi ? ahahaha aklıma başka bir seçenek gelmiyor.

• Like
Tepkiler: havanr

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.