Pozisyon veya İlan Adı
Take off 101
İK ve ingilizce mülakata ek olarak iş birimi teknik mülakatına girdim, ilgilendiğim alanın müdürüyle ve ik ekibiyle ben.
anladım, teknik mülakata ek olarak farklı bir birimle de görüşen var mı acaba? ve evet iş haftaya sarktı gibi. geçen sene 31 temmuz'da açıklamışlar. umarım ağustos sonu dedikleri için bizim süreç de 29una sarkmaz shahah

Herkese günaydın, bugün açıklanır diyen var mı? Artık ağustosun son haftasındayız..

Ağustos sonu dedikleri için yani umarım bu hafta cuma akşamı açıklamazlar..
Geçen sene temmuz sonu gibi bir şey demişler sanırım , temmuzun son günü açıklanmış.

Cuma günü açıklanırsa ben şaşırmam açıkçası.

• Like
Tepkiler: Bhavva
Geçen sene Temmuzun son günü üstelik günün son saatlerinde açıklanmış hocam kabul alan arkadaşımın dediğine göre.Benim beklentim cuma gün sonuna doğru açıklanması.

• Like
Tepkiler: Bhavva
Arkadaşlar son haftadayız pazartesi de bitti, niye bu kadar uzadı süreç beni mi unuttular diye düşünmeye başladım artık

Arkadaşlar son haftadayız pazartesi de bitti, niye bu kadar uzadı süreç beni mi unuttular diye düşünmeye başladım artık
Sürecin neden uzadığına dair en ufak bilgim yok ancak birimlerdeki çalışanların yıllık izinlerini kullanmaları ve programın aksaması gibi olağan durumlar oluşmuş olabilir diye düşünüyorum. Ben de heyecanla bekliyorum ve olumlu geleceğine kendimi çok inandırdım. Bir aksama daha olmazsa sonucu birkaç gün içerisinde öğreneceğiz.
Açıklanma saati kaçmış
17.47

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.