Merhaba, dün mail geldi iki gün içerisinde on değerlendirme forma gelecektir diye fakat altta farklı bir tarihle var 17 sinde sınav linki gelecek diye. Bu süreye kadar gelmeme ihtimali var mı? Sizde süreç nasıl ilerledi

Merhaba, aynı şekilde bende bir ileti aldım.
İki şekilde mail iletildi,
Birincisi sınav katılım onayı
İkincisi Ön değerlendirme sorularıydı.
Ön değerlendirme sorularınında kamera ile fotoğrafımı çekince sınava gireceğim zannettim ama çok basit kişisel bilgiler ve panelle ilgili bir anket yapıldı. SMS ve e-mail içeriğinde 17.01.2024 saat 10 da iletilecek vb diyordu ama kafam karıştı. Gidişatta bir yanlışlık mı yaptım? Tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim. Çok istediğim bir işe alım. Herkese başarılar :)

Merhaba, aynı şekilde bende bir ileti aldım.
İki şekilde mail iletildi,
Birincisi sınav katılım onayı
İkincisi Ön değerlendirme sorularıydı.
Ön değerlendirme sorularınında kamera ile fotoğrafımı çekince sınava gireceğim zannettim ama çok basit kişisel bilgiler ve panelle ilgili bir anket yapıldı. SMS ve e-mail içeriğinde 17.01.2024 saat 10 da iletilecek vb diyordu ama kafam karıştı. Gidişatta bir yanlışlık mı yaptım? Tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim. Çok istediğim bir işe alım. Herkese başarılar :)
Herhangi bir sıkıntı yok aynısı oldu. Bi nevi kontrol diyebiliriz. Sınav 17sinde elinize ulaşacaktır.

Ingılızce sınavından gecenler sınav zor muydu? IELTS B2 sevıyesı ıngılızcem var.

Olumsuz cevap aldıktan sonra Tekrar ne zaman başvuru yapabiliyoruz bilginiz varmı?
Genelde 3 veya 6 ay gibi her firmanın kendi kuralı bulunuyor ancak başvurun şansınızı deneyin. Yeni bir kariyer net hesabı ile başvurun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.