İyi günler 20 Aralık günü envanter sınavını bitirdim. 8 gün oldu acaba hiçbir bilgilendirme yapılmıyor mu olmayınca?
Anladığım kadarıyla envanter testinden sonra direkt kurul mülakatı için aranıyorsunuz. Bir ay once online sureci tamamlayan arkadasımı bugun aradılar, sanırım cok basvuru oldugu icin uzun sürüyormuş dönmeleri.

Anladığım kadarıyla envanter testinden sonra direkt kurul mülakatı için aranıyorsunuz. Bir ay once online sureci tamamlayan arkadasımı bugun aradılar, sanırım cok basvuru oldugu icin uzun sürüyormuş dönmeleri.
Numarası ne oluyo ya acaba beni fake numaralar arıyo da açmıyorım yanlışlıkla açmamazlık olmasın.

Merhabalar bir şey daha soracaktım da. Acaba olumlu sonuçlanırsa hemen arıyorlar mı yoksa e-posta gönderiliyor mu?

Ya iki sorum daha vardı da kusura bakmayın.
İlki şey türk vatandaşı değilim fakat mavi kartım var yani Alman vatandaşıyım Türk'ten çıkmam gerekiyordu ordan mavi kart aldım. Bir sorun teşkil eder mi?
İkinci olarak da bıyık bölgesinde çok belli olmayan bir dikiş izi var acaba bir sorun teşkil eder mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.